8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

I Am Legend

In jos 
+6
valalex0507
mayssera
Sephirosu
Dante
cosmin.radulescu
Zbengosu
10 participanți

Ce parere aveti despre filmul I Am Legend
Un film foarte bun
I Am Legend I_vote_lcap40%I Am Legend I_vote_rcap
 40% [ 4 ]
Filmul a fost bunicel
I Am Legend I_vote_lcap20%I Am Legend I_vote_rcap
 20% [ 2 ]
Nu mi-a prea placut
I Am Legend I_vote_lcap0%I Am Legend I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Lipsa de originalitate
I Am Legend I_vote_lcap0%I Am Legend I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Cel mai naspa film pe care l-am vazut
I Am Legend I_vote_lcap30%I Am Legend I_vote_rcap
 30% [ 3 ]
Nu l-am vazut
I Am Legend I_vote_lcap10%I Am Legend I_vote_rcap
 10% [ 1 ]
Total voturi : 10

Sondaj inchis

AutorMesaj
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

Data de înscriere : 25/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Timisoara

I Am Legend Empty
MesajSubiect: I Am Legend   I Am Legend Icon_minitimeMar Feb 26, 2008 9:51 pm

Tot am avut niste discutii cu un coleg in privinta filmului I Am Legend si m-am gandit ca ar fi interesant sa facem o dezbatere pe aceasta tema. Ma intrebam de ce este totusi printre cele mai vizionate filme si totusi lumea nu se uita. Asa ca am propus un vot....daca optiunile mentionate nu reflecta parerile voastre va rog sa postati

I Am Legend Poster-i-am-legend-2
Sus In jos
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

Data de înscriere : 19/02/2008
Localizare : Bucuresti, Romania

I Am Legend Empty
MesajSubiect: Re: I Am Legend   I Am Legend Icon_minitimeMar Feb 26, 2008 11:39 pm

Zbengosu a scris:
Tot am avut niste discutii cu un coleg in privinta filmului I Am Legend si m-am gandit ca ar fi interesant sa facem o dezbatere pe aceasta tema. Ma intrebam de ce este totusi printre cele mai vizionate filme si totusi lumea nu se uita. Asa ca am propus un vot....daca optiunile mentionate nu reflecta parerile voastre va rog sa postati

I Am Legend Poster-i-am-legend-2
clar...cel mai naspa film pe care l-am vazut
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Data de înscriere : 24/02/2008
Localizare : Petrila :)

I Am Legend Empty
MesajSubiect: Re: I Am Legend   I Am Legend Icon_minitimeMar Feb 26, 2008 11:39 pm

L`am vazut in cinema...tare de tot filmu...ca principiu are nota 10....a fost super de tot Smile) .....parerea mea lol! lol! lol! (daca va intrebati de ce folosesc atat de mult " lol! "...e pentru ca ii cel mai tare emoticon vazut pana acuma) Smile)
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

Data de înscriere : 23/02/2008

I Am Legend Empty
MesajSubiect: Re: I Am Legend   I Am Legend Icon_minitimeMier Feb 27, 2008 2:41 am

cred ca am mai zis asta inainte ..concept/idee de om singur in dirtamai metropola super ....zombies again?..not that cool.. asta e singuru minus al filmului.. prea multi zombii in prea multe filme..altceva nou nu exista?
Sus In jos
mayssera
Sakura
Sakura
mayssera

I Am Legend Empty
MesajSubiect: Re: I Am Legend   I Am Legend Icon_minitimeMier Feb 27, 2008 7:08 pm

da ok de acord are un cliseu , dar e o kestie care se poate intampla in orice moment...sa scape un virus care sa **** tot...ooo sh kati nu au skapat pana akuma..tzz Mad
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

I Am Legend Empty
MesajSubiect: Re: I Am Legend   I Am Legend Icon_minitimeMier Feb 27, 2008 11:20 pm

filmu e genial asta e clar...pe nimeni nu intereseaza faptu ca is zombie acolo ppl...drama lui Robert Neville da farmecu filmului.IT IS GENIUS!!!
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

I Am Legend Empty
MesajSubiect: Re: I Am Legend   I Am Legend Icon_minitimeMier Feb 27, 2008 11:51 pm

sincer nu cred ca asa ceva ar putea sa se intample...adica nah ...ce virus ar putea transforma lumea in zomby...filmul este SF ... nu pot sa-mi inchipui ce s-ar intampla daca asa ceva ar putea fii real...but who knows? wright?
Sus In jos
steve_madass
Kame
Kame
steve_madass

I Am Legend Empty
MesajSubiect: Re: I Am Legend   I Am Legend Icon_minitimeJoi Feb 28, 2008 4:49 pm

eu lam vazut la scoala...(don't ask) si nu mia placut pentru ca mi se pare aiurea faptul ca zombii aia doar dupa el se duceau... si ce mare lucru daca-l prindeau pe el atunci ce... e seaca faza ca ala ar fi singurul scop al zombyilor lol! singuru lucru care mia placut a fost sfarsitul desi nu este un film pe care as vrea sal vad din nou...
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Localizare : Petrila :)

I Am Legend Empty
MesajSubiect: Re: I Am Legend   I Am Legend Icon_minitimeJoi Feb 28, 2008 6:34 pm

pai parerea mea e ca nu era vorba sa il prinda pe el..stiau doar ca el este singurul care mai era om...si doar el lipsea de la intrunirile lor...dupa cum cred ca ati observat zombii aia nu stiau si de existenta altor oameni... lol!
Sus In jos
Cross
Sakura
Sakura
Cross

Data de înscriere : 26/02/2008
Varsta : 38

I Am Legend Empty
MesajSubiect: Re: I Am Legend   I Am Legend Icon_minitimeVin Mar 14, 2008 5:47 pm

Traznet Very Happy beton! UBER NICE!!!! What a Face
Sus In jos
arkivasha
Sakura
Sakura
arkivasha

Data de înscriere : 19/02/2008

I Am Legend Empty
MesajSubiect: Re: I Am Legend   I Am Legend Icon_minitimeMier Mar 26, 2008 10:09 pm

trebuie sa recunosc ca de mult n-am mai vazut un film care sa ma impresioneze,dar I Am Legend a reusit si Will Smith e genial.daca stam sa ne gandim a jucat jumatate de film,daca nu mai mult,singur....God knows how hard that must be Exclamation
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

Data de înscriere : 26/03/2008

I Am Legend Empty
MesajSubiect: Re: I Am Legend   I Am Legend Icon_minitimeMar Apr 01, 2008 7:57 pm

aici sunt de parerea lui arkivasha,mai putin ca a jucat mai bine de jumatate din film singur (doar avea si catelu ala dulce lol! )
cel mai funny mi s-a parut faza cu fata manechin.
In orice caz idea centrala a filmului a fost geniala,cat despre film in totalitate a fost bunicel,da nu intr-atat de bun incat sa vrea sa il revad prea curand (sau cel putin nu acuma Razz )
Sus In jos
Continut sponsorizat

I Am Legend Empty
MesajSubiect: Re: I Am Legend   I Am Legend Icon_minitime

Sus In jos

I Am Legend
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: OFF-TOPIC :: Discutii Libere-
Mergi direct la: