| Avril Lavigne | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Zbengosu Sakura
Mesaje : 48 Data de înscriere : 25/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Timisoara
| Subiect: Avril Lavigne Mar Feb 26, 2008 9:54 pm | |
| Din cate am auzit eu... Avril e casatorita si e si gravida...as vrea sa poata cineva sa confirme ce am auzit...asta am auzit la radio si cred ca era vorba de Avril... Am mai auzit ca ea a renuntat la scoala pentru a se ocupa de cariera ei de vedeta | |
|
| |
mesmerized Admin
Mesaje : 40 Data de înscriere : 19/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: Avril Lavigne Mar Feb 26, 2008 11:03 pm | |
| - Zbengosu a scris:
- Din cate am auzit eu... Avril e casatorita si e si gravida...as vrea sa poata cineva sa confirme ce am auzit...asta am auzit la radio si cred ca era vorba de Avril... Am mai auzit ca ea a renuntat la scoala pentru a se ocupa de cariera ei de vedeta
auzisem ceva in genu a cea ce ai zis u pe mtv.....esti fan avril? | |
|
| |
Zbengosu Sakura
| Subiect: Re: Avril Lavigne Mar Feb 26, 2008 11:05 pm | |
| pai as putea spuna ca sunt desii nu imi plac toate melodiile ei...de ea imi place...si nu am auzit lucruri rele despre ea | |
|
| |
cosmin.radulescu Admin
Mesaje : 44 Data de înscriere : 19/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti, Romania
| Subiect: Re: Avril Lavigne Mar Feb 26, 2008 11:42 pm | |
| - Zbengosu a scris:
- Din cate am auzit eu... Avril e casatorita si e si gravida...as vrea sa poata cineva sa confirme ce am auzit...asta am auzit la radio si cred ca era vorba de Avril... Am mai auzit ca ea a renuntat la scoala pentru a se ocupa de cariera ei de vedeta
Avril e casatorita de ceva timp....ce tine de sarcina...totu se afla inca la stadiul de zvon | |
|
| |
Zbengosu Sakura
| Subiect: Re: Avril Lavigne Mier Feb 27, 2008 12:16 am | |
| mersi mult....dar totusi ce pacat de ea....fata faina...pacat ca s-a lasat de scoala si pacat ca s-a casatorit ( sper sa nu-i afecteze cariera muzicala | |
|
| |
cosmin.radulescu Admin
Mesaje : 44 Data de înscriere : 19/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti, Romania
| |
| |
Minu Sakura
Mesaje : 19 Data de înscriere : 24/02/2008 Localizare : dupa tufe ,pt trufle
| Subiect: Re: Avril Lavigne Mier Feb 27, 2008 1:05 am | |
| | |
|
| |
Sephirosu Sakura
| Subiect: Re: Avril Lavigne Mier Feb 27, 2008 2:48 am | |
| | |
|
| |
Zbengosu Sakura
| Subiect: Re: Avril Lavigne Mier Mar 05, 2008 11:12 pm | |
| poza facuta de paparazzi | |
|
| |
Zbengosu Sakura
| Subiect: Re: Avril Lavigne Mier Mar 05, 2008 11:27 pm | |
| Un mic interview dat de Avril pentru o revista: "Pop punk singer Avril Lavigne thinks her own fans are "stalkers", "weirdos" and "crazy guys". In an interview with America's Maxim, she says, "I’m the one with all the stalkers. I get these weirdo, crazy guys. There are a lot of ‘Avril, Marry Me!’ signs. I’ve had fans tattoo my face on them or get the same tattoos I have." Before adding , "I’ve had women tell me they named their daughters after me, which is kind of weird, because I think people will hear their name and totally think of me. If someone were named Shania, I’d think Shania Twain.”"
Traducere: Cantareata de Pop-Punk Avril Lavigne crede despre fanii ei ca sunt niste "urmaritori", "ciudati" si "tipi nebuni". Intr-un interview ci America's Maxim ea spune, "Eu sunt cea cu toti urmaritorii. Ma trezesc cu agesti ciudati, oameni nebuni. Sunt o graza de pancarde cu 'Avril, Casatoreste-te cu Mine!'. Am avut fani care si-au tatuat fata mea sau si-au facut aceleasi tatuaje pe care le am si eu." Inainte de a adauga "am avut femei care imi spun ca si-au botezat fiicele dupa mine, care e putin ciudat, pentru ca eu cred ca oamenii vor auzi numele si se vor gandi in totalitate la mine. Daca cineva ar fi numita Shania, m-as gandi la Shania Twain." | |
|
| |
jynx Sayuri
Mesaje : 90 Data de înscriere : 26/03/2008 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: Avril Lavigne Mar Apr 01, 2008 8:36 pm | |
| Nu stiu sigur dar si eu am citit intr-o revista cum ca ar fi gravida Avril. Cat despre maritat am vazut pana si un videoclip cu some of her wedding pics.Sa-i fie de bine eu oricum eram o mare fana Avril,da parca ultimele piese nu ma prea inspira (cel putin Girlfriend mie mi se pare aiurea).ah well,ca britney oricum nu prea are sanse sa ajunga,adica speram cu totii asta,ca doar nu ne trebe doua | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Avril Lavigne | |
| |
|
| |
| Avril Lavigne | |
|