8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Propuneri pentru activitati practice

In jos 
+11
Dante
arkivasha
tzikidusha
nemessis
Sephirosu
Minu
valalex0507
Zbengosu
steve_madass
mayssera
mesmerized
15 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Timisoara

Propuneri pentru activitati practice Empty
MesajSubiect: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeMier Feb 27, 2008 9:49 pm

Ce ati vrea sa facem la intalnirile 8th Anime Instinct? Ce activitati practice v-ar placea sa avem? Asteptam sugestii. Smile
Sus In jos
mayssera
Sakura
Sakura
mayssera

Data de înscriere : 25/02/2008

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeJoi Feb 28, 2008 4:32 pm

stii c as vrea? sa ne batem cu sabii...Smile) sau cu betze k asta mere..s incerkam s vdem..Wink akuma e vara soare putem s merem in park..
Sus In jos
steve_madass
Kame
Kame
steve_madass

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeJoi Feb 28, 2008 4:37 pm

mayssera a scris:
stii c as vrea? sa ne batem cu sabii...Smile) sau cu betze k asta mere..s incerkam s vdem..Wink akuma e vara soare putem s merem in park..

nu prea sugerez... intreabal pe andrei (zbengosu) era sai scoata ceva din cap la un good friend ... din gresala si nici macar nu erau sabii adevarate Razz
Sus In jos
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeVin Feb 29, 2008 1:03 am

thx a lot steve for building up my reputation...btw era si vina mea dar si a lui pentru ca s-a aplecat asa ca DROP IT
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Data de înscriere : 24/02/2008
Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeSam Mar 01, 2008 12:15 pm

ce ziceti sa filmam una din intalniri ca si la anime TV...sa facem anime ratings sa le dam note sa sugeram care ar merita vazute si care nu and so on...si sa punem pe youtube:)
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
Minu
Sakura
Sakura
Minu

Localizare : dupa tufe ,pt trufle

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeDum Mar 02, 2008 3:33 am

Nu.........lol.......... affraid
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeDum Mar 02, 2008 4:05 am

Si de ce ma rog nu? Ai frica de camere de filmat?Smile)
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

Data de înscriere : 23/02/2008

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeLun Mar 03, 2008 2:19 am

cheastea cu sabii.. eu stiu aia e ok da tre organizata adica ma rog daca cineva doreste sa invete ce inseamna ala samurai..spre ex se mai pot face chestii de genu japanese culture day in care sa facem chestiile in stil japonez..si asa mai departe..
just a thought...oh and zbengosu....u dont have permition to touch a trainig katana Razz
Sus In jos
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeLun Mar 03, 2008 9:55 pm

oh come on man why not Razz i told you it was his fault!!! i am INNOCENT lol! Razz Razz
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeLun Mar 03, 2008 11:49 pm

everybody deserves a second chance;Wink
Sus In jos
Minu
Sakura
Sakura
Minu

Localizare : dupa tufe ,pt trufle

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeMar Mar 04, 2008 6:29 pm

sabii sa fie Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Sus In jos
nemessis
Sakura
Sakura
nemessis

Data de înscriere : 18/02/2008

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeMar Mar 04, 2008 6:50 pm

sabiiiiiii? Rolling Eyes
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeMar Mar 04, 2008 8:03 pm

da... sabii! bine katane de antrenament k nimeni nu o sa primesca o katana gata ascutita ca plecam dupaia akas fara un picior sau o mana si o litra de sange lipsa!...se poate aranja de un mic locsor unde sa se invetze ce si cum..
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeMar Mar 04, 2008 8:05 pm

Zbengosu a scris:
oh come on man why not Razz i told you it was his fault!!! i am INNOCENT lol! Razz Razz

a si na.. ok ur alowed da numa cu adult supervision Razz jokin...
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeMar Mar 04, 2008 10:42 pm

so sword fighting it is...killing ppl yaaaaaaaay cheers
Sus In jos
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeMier Mar 05, 2008 10:49 pm

well not killing but seriously injuring you oponet.... Razz i do not have the apropiate skills to fight with sowrds but i culd be a referee if you want...in schimb nu prea avem unde sa ne antrenam dar avand in vedere ca se apropie anotimpul calduros poate gasim si noi un loc retras unde o sa ne distram in afara privirilor batjocoritoare a omenilor de rand Razz (muggles)
Sus In jos
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeDum Mar 16, 2008 3:47 pm

o sa facem si asta Wink) speram ca nu ajunge nimeni in spital...so, la ce v-ati mai gandit? Twisted Evil
Sus In jos
mayssera
Sakura
Sakura
mayssera

MesajSubiect: sh aici trebe titlu lung?   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeMar Mar 18, 2008 9:17 pm

vad k o plakut k sabiile..pai o s facem cumva...sh aia ku totul in stil japonez super tare...tre s facem...sh mai ziceam k la o intalnire s n komportam..s n imbrakam eventual...ka shi personajele noastre favorite...nu?
Sus In jos
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

Data de înscriere : 26/02/2008

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeDum Mar 23, 2008 1:26 am

si totusi .... voleiul ala cand il facem??
Sus In jos
arkivasha
Sakura
Sakura
arkivasha

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeMier Mar 26, 2008 9:35 pm

sabii?doar may putea sa scoata asta din ea Very Happy .in orice caz putem incerca o iesire la Padurea Verde,retrasa si linistita(sa speram ca va ramane la fel si dupa ce plecam Suspect ) si pentru fetele care nu au a death wish propun archery lessons.n-avem un arc prea bun,dar daca si-l aduce si may pe al ei avem un inceput Razz
Sus In jos
arkivasha
Sakura
Sakura
arkivasha

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeMier Mar 26, 2008 9:37 pm

putem sa jucam si volei Very Happy enough space
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Localizare : Petrila :)

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeJoi Mar 27, 2008 11:28 pm

asta cu sabiile e tare chestia...pacat ca nu pot ajunge si eu la intalniri :-s...dar eu v-as recomanda un teren de paintball sa faceti antrenamente...e foarte interesant Very Happy...Wink sau intr`o padure...e libertate totala acolo ;Wink lol! lol! afro
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

Data de înscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeMar Apr 01, 2008 9:28 pm

paintball?we have that and I didn't know? Shocked
clar,we must go,then!!!allways wanted to do that once si nu stiam ca si noi avem asa ceva Razz
mie una mi-ar pacea sa facem cosplay (cum spunea si may),numai sa ajung si eu cand se tine intarnirea lol!
si imi place si propunerea lui kiva cu outdoorsu.let's go camping Razz
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeMar Apr 01, 2008 11:33 pm

i wonder whom you would dress like jynx:))
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

Data de înscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitimeMier Apr 02, 2008 8:30 am

sincer?nici eu nu stiu exact lol! nu prea seman pe anumite personaje...am acuma unu in minte oricum Razz nu e un pers preferat de-al meu da parca am unele trasaturi.eh,oricum pana o sa se tina mai vad eu Razz (si chiar asi vrea sa se gaseasca haine de cosplay pe la noi *sigh*)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Propuneri pentru activitati practice   Propuneri pentru activitati practice Icon_minitime

Sus In jos

Propuneri pentru activitati practice
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Propuneri!
» Propuneri.
» propuneri pt site!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: EVENTS :: Evenimente 8th Anime Instinct-
Mergi direct la: