| ~~~sport~~~ | |
|
+9arkivasha tzikidusha Cross Sephirosu Minu Dante valalex0507 Zbengosu MaDa 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
MaDa Kame
Mesaje : 5 Data de înscriere : 28/02/2008 Varsta : 34 Localizare : timishoara :X
| Subiect: ~~~sport~~~ Joi Feb 28, 2008 7:45 pm | |
| eu una..nu ash putea trai fara sport..am facut de mica si sunt km dependenta..adik dak nu fac mishcare kteva zile la rand devin km agitata aaa...10 ani de balet...3 de baschet pe kre ink ii continui.. [si aici nu ma laud sa fi clar]..vreau sa aud si parerea voastra despre sport:) crezi k ai/n'ai nevoie?! crezi k e o pierdere de timp?! crezi k te ajuta nu numai pt silueta ci shi cu altcva?! just say it sunt curioasa si de parerea altora | |
|
| |
Zbengosu Sakura
Mesaje : 48 Data de înscriere : 25/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ~~~sport~~~ Vin Feb 29, 2008 1:09 am | |
| sportul e strict necesar vietii...pe langa faptul ca te ajuta sa te mentina in forma daca nu faci sport ajungi.....o leguma....altcumva nu stiu cum sa ii spun...un om care nu face sport macar asa de hobby nu neaparat de performana, nu este un om sanatos....eu joc baschet si alerg(din cand in cand)...baschet (street ball) joc cu prietenii in curtea scolii | |
|
| |
valalex0507 Chiyo
Mesaje : 144 Data de înscriere : 24/02/2008 Varsta : 35 Localizare : Lugoj. Timisoara
| Subiect: Re: ~~~sport~~~ Sam Mar 01, 2008 12:25 pm | |
| :-<...tot timpu cand ma gandesc sunt nostalgic...am facut 3 ani de inot si iubeam sportu asta dar profu meu s-o casatorit si o avut tot felu de alte treburi si nu a mai avut timp de noi :-< apoi am facut 2 ani karate...genial...plus ca m-a ajutat la my japanese skillz:P...dar apoi nu am mai putut continua...am o tona de lucru pt imputzita asta de admitere si de abia am timp sa ma mai uit la un anime decent...crappy 12th grade la fotbal nu ma prea descurc dar imi place macar sa ma uit la el:P...pe de alta parte iubesc baschetul si voleiul...cand am ocazia joc...volei mai putin ca nu prea am cu cine;))dar baschet se gaseste intotdeauna cineva...and i don't encourage streetball...adica...prefer sa joc curat decat sa ma dau in spectacol...but that's just me...i prefere to score more than drible:) | |
|
| |
Dante Sakura
Mesaje : 44 Data de înscriere : 24/02/2008 Localizare : Petrila :)
| Subiect: Re: ~~~sport~~~ Sam Mar 01, 2008 2:51 pm | |
| | |
|
| |
Minu Sakura
Mesaje : 19 Data de înscriere : 24/02/2008 Localizare : dupa tufe ,pt trufle
| Subiect: Re: ~~~sport~~~ Dum Mar 02, 2008 3:42 am | |
| Sportul este un factor necesar unei vieti sanatoase si indelungite......play dont think | |
|
| |
Sephirosu Sakura
| Subiect: Re: ~~~sport~~~ Lun Mar 03, 2008 2:28 am | |
| mai taticule daca nu vrei sa ajungi la 25 de ani cu dureri de lene si cu picioarele in pioneze cu viteza totala la sub 0 km/h ai face bine sa te si misti...sa nu mai vb de kilele alea in plus care nu se dau jos cu electrozi lipiti de stomac, alea pica numa cu miscare dieta nu ajuta! acum .. eu fac parkour de aprox 2 ani ,si imi face multa placere sa urc pe munte pe cele mai stupide carari posibile si faptul k am stat 8 ani din viata la sat in zona de deal ma face sa iubesc miscare , mai ales in zone muntuoase | |
|
| |
Cross Sakura
Mesaje : 16 Data de înscriere : 26/02/2008 Varsta : 38 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ~~~sport~~~ Vin Mar 14, 2008 5:53 pm | |
| ador miscarea, i`m just to lazy to do it... am facut vreo 10 anishori de judo... ceva arte martiale in paralel, mi s-au parut bullcrap comparativ cu judo-ul, innot, ador sa ma catsar pe munti... am copilarit si eu prin carash, naveta intre sat, care e in munti, si herculane, care e in munti... dar odata cu trecerea timpului, i started taking school seriously, i got a job si nu mai am timp de sport, in prezent nu ma dau in laturi de la un catsarat pe munte, cum zicea cineva, pe cele mai tampite carari..., ador sa innot, i do it as often as i can giving the fact that i have swimingpool phobia.. adoooooooooor ping-pongul etc etc si trebuie sa recunosc... sportul preferat este... CITITUL! | |
|
| |
tzikidusha Sakura
| Subiect: Re: ~~~sport~~~ Sam Mar 15, 2008 1:52 pm | |
| - valalex0507 a scris:
- :-<...tot timpu cand ma gandesc sunt nostalgic...am facut 3 ani de inot si iubeam sportu asta dar profu meu s-o casatorit si o avut tot felu de alte treburi si nu a mai avut timp de noi :-< apoi am facut 2 ani karate...genial...plus ca m-a ajutat la my japanese skillz:P...dar apoi nu am mai putut continua...am o tona de lucru pt imputzita asta de admitere si de abia am timp sa ma mai uit la un anime decent...crappy 12th grade la fotbal nu ma prea descurc dar imi place macar sa ma uit la el:P...pe de alta parte iubesc baschetul si voleiul...cand am ocazia joc...volei mai putin ca nu prea am cu cine;))dar baschet se gaseste intotdeauna cineva...and i don't encourage streetball...adica...prefer sa joc curat decat sa ma dau in spectacol...but that's just me...i prefere to score more than drible:)
hei cand mai vi in tm putem sa ne adunam la un volei si mie si lui epu ne place sa jucam (bine .. el face si de performanta, eu numa la scoala ori in timpu; liber)... deci facem un meci? care se mai ofera | |
|
| |
arkivasha Sakura
| Subiect: Re: ~~~sport~~~ Mier Mar 26, 2008 10:03 pm | |
| | |
|
| |
mayssera Sakura
Mesaje : 34 Data de înscriere : 25/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ~~~sport~~~ Sam Mar 29, 2008 1:40 pm | |
| aha u pe coclauri...pai sport..nu prea fac ...nu prea am nevoie..dar merg in fiekare zi kilometri intregi..d obicei n iau kestii k s ajung undva..vara mai inot un pik, mai fak cva echilibristika prin copaci...sh inainte imi fakusem un ritual:dimineazta incerkam s imi ridik picioru sh s fak unghi d 90 d grade sh stateam asha kat puteam la fiekare..kiat t face mai agil;) sh ce-am fakut? pai un an d balet:))), un an d gimnastika ritmica sh ktva luni d atletism.. | |
|
| |
arkivasha Sakura
| |
| |
deea Sakura
Mesaje : 13 Data de înscriere : 28/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ~~~sport~~~ Lun Apr 07, 2008 7:58 pm | |
| Eu am facut dansuri de societate un an si ceva (pana in clasa a 8a) si inot aproape 3. Imi place foarte mult inotul, dar m-am lasat din lipsa de timp. Alt sport n-am mai facut asa...'intens' , dar nu refuz sa joc volei, baschet, bedminton sau tenis de masa cand suntem mai multi In viitor as incerca bungee jumping A facut careva? | |
|
| |
jynx Sayuri
Mesaje : 90 Data de înscriere : 26/03/2008 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ~~~sport~~~ Mar Apr 29, 2008 11:56 pm | |
| mda,deci ma simt cea mai non-atletica persoana de aici XD de fel am alergie la sport si tot ce are deafac cu ceva care implica efort (slava cerului ca lenea nu doare XDDD) imi place sa incerc tot felude chestii,nu zic nu,dar pe termen lung sportu nu-i ceva pt mine da merg mult pejos si ma plimb mult if that counts si bine acuma fac kung fu but actually all I do is fall down XD still,sunt un antitalent la sport pana una alta asa ca varianta "do something else" e pt mine | |
|
| |
Rizel Kame
Mesaje : 4 Data de înscriere : 30/05/2008 Varsta : 34 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ~~~sport~~~ Sam Mai 31, 2008 10:17 pm | |
| Eu recunosc ca sunt o persoana lenesa, sedentara care rareori face ceva Nu am facut niciun sport de performanta, am fost doar de vreo 2 ori la cursuri de innot, cand eram mai mica am avut si o tentativa la gimnastica dar dupa prima vacanta nu m-am mai dus, si am mai fost si la baschet dar am prins o raceala dupa vreo 2-3 sedinte iar apoi nu m-am mai dus nici acolo E penibil oarecum deoarece tatal meu a facut baschet de performanta iar eu nimic Dar asa imi place sa joc volei si bedminton,mai jucam si fotbal cand eram prin generala dar acum nu mai am cu cine xD | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~~~sport~~~ | |
| |
|
| |
| ~~~sport~~~ | |
|