8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

~~~sport~~~

In jos 
+9
arkivasha
tzikidusha
Cross
Sephirosu
Minu
Dante
valalex0507
Zbengosu
MaDa
13 participanți

viatza sportiva sau nu?:)
 preferi sportul
 preferi sa te uitzi la sport
 preferi sa leneveshti
 preferi sa faci altcva
Vezi rezultatele
AutorMesaj
MaDa
Kame
Kame

Data de înscriere : 28/02/2008
Varsta : 34
Localizare : timishoara :X

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitimeJoi Feb 28, 2008 7:45 pm

eu una..nu ash putea trai fara sport..am facut de mica si sunt km dependenta..adik dak nu fac mishcare kteva zile la rand devin km agitata bounce Laughing aaa...10 ani de balet...3 de baschet pe kre ink ii continui.. Basketball [si aici nu ma laud sa fi clar]..vreau sa aud si parerea voastra despre sport:)

crezi k ai/n'ai nevoie?!
crezi k e o pierdere de timp?!
crezi k te ajuta nu numai pt silueta ci shi cu altcva?!
just say it Smile

sunt curioasa si de parerea altora bounce
Razz
Sus In jos
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

Data de înscriere : 25/02/2008
Localizare : Timisoara

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: Re: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitimeVin Feb 29, 2008 1:09 am

sportul e strict necesar vietii...pe langa faptul ca te ajuta sa te mentina in forma daca nu faci sport ajungi.....o leguma....altcumva nu stiu cum sa ii spun...un om care nu face sport macar asa de hobby nu neaparat de performana, nu este un om sanatos....eu joc baschet si alerg(din cand in cand)...baschet (street ball) joc cu prietenii in curtea scolii
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Data de înscriere : 24/02/2008
Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: Re: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitimeSam Mar 01, 2008 12:25 pm

:-<...tot timpu cand ma gandesc sunt nostalgic...am facut 3 ani de inot si iubeam sportu asta dar profu meu s-o casatorit si o avut tot felu de alte treburi si nu a mai avut timp de noi :-< apoi am facut 2 ani karate...genial...plus ca m-a ajutat la my japanese skillz:P...dar apoi nu am mai putut continua...am o tona de lucru pt imputzita asta de admitere si de abia am timp sa ma mai uit la un anime decent...crappy 12th grade la fotbal nu ma prea descurc dar imi place macar sa ma uit la el:P...pe de alta parte iubesc baschetul si voleiul...cand am ocazia joc...volei mai putin ca nu prea am cu cine;))dar baschet se gaseste intotdeauna cineva...and i don't encourage streetball...adica...prefer sa joc curat decat sa ma dau in spectacol...but that's just me...i prefere to score more than drible:)
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Localizare : Petrila :)

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: Re: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitimeSam Mar 01, 2008 2:51 pm

Boo...daca tot ne laudam..Razz Smile) lol! lol! si eu am facut 4 ani de "cara-te"..am facut 8 luni de box...2 luni de football..iar acum ma duc si trag de sticle...nu e vb de bani sau de drame...dar de ce sa pierzi timpul cu sportul,cand in acelasi timp poti sa faci ceva util? :)Da..app..acum sunt cu dansator...Smile
Sus In jos
Minu
Sakura
Sakura
Minu

Localizare : dupa tufe ,pt trufle

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: Re: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitimeDum Mar 02, 2008 3:42 am

Sportul este un factor necesar unei vieti sanatoase si indelungite......play dont think Basketball
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

Data de înscriere : 23/02/2008

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: Re: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitimeLun Mar 03, 2008 2:28 am

mai taticule daca nu vrei sa ajungi la 25 de ani cu dureri de lene si cu picioarele in pioneze cu viteza totala la sub 0 km/h ai face bine sa te si misti...sa nu mai vb de kilele alea in plus care nu se dau jos cu electrozi lipiti de stomac, alea pica numa cu miscare dieta nu ajuta! acum .. eu fac parkour de aprox 2 ani ,si imi face multa placere sa urc pe munte pe cele mai stupide carari posibile si faptul k am stat 8 ani din viata la sat in zona de deal ma face sa iubesc miscare , mai ales in zone muntuoase Very Happy
Sus In jos
Cross
Sakura
Sakura
Cross

Data de înscriere : 26/02/2008
Varsta : 38

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: Re: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitimeVin Mar 14, 2008 5:53 pm

Smile ador miscarea, i`m just to lazy to do it... Smile am facut vreo 10 anishori de judo... ceva arte martiale in paralel, mi s-au parut bullcrap comparativ cu judo-ul, innot, ador sa ma catsar pe munti... am copilarit si eu prin carash, naveta intre sat, care e in munti, si herculane, care e in munti... I love you dar odata cu trecerea timpului, i started taking school seriously, i got a job si nu mai am timp de sport, in prezent nu ma dau in laturi de la un catsarat pe munte, cum zicea cineva, pe cele mai tampite carari..., ador sa innot, i do it as often as i can giving the fact that i have swimingpool phobia.. Razz adoooooooooor ping-pongul etc etc Very Happy si trebuie sa recunosc... sportul preferat este... study CITITUL! Very Happy
Sus In jos
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

Data de înscriere : 26/02/2008

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: Re: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitimeSam Mar 15, 2008 1:52 pm

valalex0507 a scris:
:-<...tot timpu cand ma gandesc sunt nostalgic...am facut 3 ani de inot si iubeam sportu asta dar profu meu s-o casatorit si o avut tot felu de alte treburi si nu a mai avut timp de noi :-< apoi am facut 2 ani karate...genial...plus ca m-a ajutat la my japanese skillz:P...dar apoi nu am mai putut continua...am o tona de lucru pt imputzita asta de admitere si de abia am timp sa ma mai uit la un anime decent...crappy 12th grade la fotbal nu ma prea descurc dar imi place macar sa ma uit la el:P...pe de alta parte iubesc baschetul si voleiul...cand am ocazia joc...volei mai putin ca nu prea am cu cine;))dar baschet se gaseste intotdeauna cineva...and i don't encourage streetball...adica...prefer sa joc curat decat sa ma dau in spectacol...but that's just me...i prefere to score more than drible:)

hei cand mai vi in tm putem sa ne adunam la un volei Smile si mie si lui epu ne place sa jucam (bine .. pirat el face si de performanta, eu numa la scoala ori in timpu; liber)... deci facem un meci? Smile care se mai ofera Laughing
Sus In jos
arkivasha
Sakura
Sakura
arkivasha

Data de înscriere : 19/02/2008

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: Re: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitimeMier Mar 26, 2008 10:03 pm

de acord cu Cross,as lenevi o zi intreaga la soare citind.imi place inotul dar n-am timp si de cand s-o inchis circumvalatiunii....asa ca ajung sa inot doar vara la mare si la Garana.ador sa inot in Trei Ape I love you I love you I love you .imi mai plac drumetiile Very Happy cu rucsacul in spate pe coclauri Twisted Evil
Sus In jos
mayssera
Sakura
Sakura
mayssera

Data de înscriere : 25/02/2008

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: Re: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 1:40 pm

aha u pe coclauri...pai sport..nu prea fac ...nu prea am nevoie..dar merg in fiekare zi kilometri intregi..d obicei n iau kestii k s ajung undva..vara mai inot un pik, mai fak cva echilibristika prin copaci...sh inainte imi fakusem un ritual:dimineazta incerkam s imi ridik picioru sh s fak unghi d 90 d grade sh stateam asha kat puteam la fiekare..kiat t face mai agil;) sh ce-am fakut? pai un an d balet:))), un an d gimnastika ritmica sh ktva luni d atletism..
Sus In jos
arkivasha
Sakura
Sakura
arkivasha

Data de înscriere : 19/02/2008

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: Re: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitimeDum Mar 30, 2008 7:13 pm

vorbesti de parca nu ti-ar placea pe coclauri Razz Razz am poze Wink
Sus In jos
deea
Sakura
Sakura
deea

Data de înscriere : 28/02/2008

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: Re: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitimeLun Apr 07, 2008 7:58 pm

Eu am facut dansuri de societate un an si ceva (pana in clasa a 8a) si inot aproape 3. Imi place foarte mult inotul, dar m-am lasat din lipsa de timp.
Alt sport n-am mai facut asa...'intens' Very Happy, dar nu refuz sa joc volei, baschet, bedminton sau tenis de masa cand suntem mai multi Smile
In viitor as incerca bungee jumping Twisted Evil

A facut careva? Razz
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

Data de înscriere : 26/03/2008

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: Re: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitimeMar Apr 29, 2008 11:56 pm

mda,deci ma simt cea mai non-atletica persoana de aici XD
de fel am alergie la sport si tot ce are deafac cu ceva care implica efort (slava cerului ca lenea nu doare XDDD)
imi place sa incerc tot felude chestii,nu zic nu,dar pe termen lung sportu nu-i ceva pt mine Mad
da merg mult pejos si ma plimb mult if that counts Razz
si bine acuma fac kung fu but actually all I do is fall down XD
still,sunt un antitalent la sport pana una alta asa ca varianta "do something else" e pt mine Very Happy
Sus In jos
Rizel
Kame
Kame

Data de înscriere : 30/05/2008

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: Re: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitimeSam Mai 31, 2008 10:17 pm

Eu recunosc ca sunt o persoana lenesa, sedentara care rareori face ceva Rolling Eyes Nu am facut niciun sport de performanta, am fost doar de vreo 2 ori la cursuri de innot, cand eram mai mica am avut si o tentativa la gimnastica dar dupa prima vacanta nu m-am mai dus, si am mai fost si la baschet dar am prins o raceala dupa vreo 2-3 sedinte iar apoi nu m-am mai dus nici acolo Very Happy E penibil oarecum deoarece tatal meu a facut baschet de performanta iar eu nimic Rolling Eyes Dar asa imi place sa joc volei si bedminton,mai jucam si fotbal cand eram prin generala dar acum nu mai am cu cine xD
Sus In jos
Continut sponsorizat

~~~sport~~~ Empty
MesajSubiect: Re: ~~~sport~~~   ~~~sport~~~ Icon_minitime

Sus In jos

~~~sport~~~
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: OFF-TOPIC :: Discutii Libere-
Mergi direct la: