8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Lege tampita la Roma

In jos 
+3
valalex0507
Zbengosu
cosmin.radulescu
7 participanți
AutorMesaj
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti, Romania

Lege tampita la Roma Empty
MesajSubiect: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitimeJoi Feb 28, 2008 11:59 pm

Stateam in seara asta si ma uitam la stirile PRO TV si deodata am fost izbit in plin de urmatoarea stire: la Roma, barbatilor li se interzice prin lege sa se scarpine "sub centura" in public. Cei care incalca aceasta lege pot si amendati sau chiar mai rau...ARESTATI Very Happy
Sus In jos
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

Data de înscriere : 25/02/2008
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitimeVin Feb 29, 2008 12:58 am

sincer sa fiu mi se pare corect....desii nu ar trebui sa se emita o lege...bunul simt ar trebui sa te opreasca din a face asta dar imi place cum gandesc Razz
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Data de înscriere : 24/02/2008
Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

MesajSubiect: Re: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitimeSam Mar 01, 2008 12:28 pm

eu sunt de acord cu Zbengosu...nu cred ca e nevoie de o lege...dar unii oameni ar trebui sa aiba putin mai mult bun simt...ma rog...italienii Shocked
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
Minu
Sakura
Sakura
Minu

Localizare : dupa tufe ,pt trufle

MesajSubiect: Re: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitimeDum Mar 02, 2008 3:59 am

ce comic ...........exemplu de popor si cultura Very Happy lol! lol! lol!
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

Data de înscriere : 23/02/2008

MesajSubiect: Re: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitimeLun Mar 03, 2008 3:40 pm

o doamne...nici noi nu suntem foarte departe...
Sus In jos
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

MesajSubiect: Re: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitimeLun Mar 03, 2008 10:11 pm

pai stiti cum e daca nu merge cu vorba buna si lipsesc cei 7 ani de acasa atunci trebuiesc luate masuri mai grave....voi cum credeti ca lumea a ajuns sa fie civilizata....in America cel putin toti se respecta intre ei de frica...daca trec pe langa tine destul de aproape isi cer scuze...deci eu am ramas socat Razz acolo lege si ordine...dak te vad vecinii cu bautura sau tigari si esti underaged suna la politie si te raporteaza
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

Data de înscriere : 23/02/2008

MesajSubiect: Re: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitimeMar Mar 04, 2008 8:13 pm

da bine na.. da totusi inca is fraieri si acolo care fac ce taie capu si ii doare in spitz de lege ...
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Localizare : Petrila :)

MesajSubiect: Re: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitimeMar Mar 04, 2008 8:26 pm

Zbengosu a scris:
pai stiti cum e daca nu merge cu vorba buna si lipsesc cei 7 ani de acasa atunci trebuiesc luate masuri mai grave....voi cum credeti ca lumea a ajuns sa fie civilizata....in America cel putin toti se respecta intre ei de frica...daca trec pe langa tine destul de aproape isi cer scuze...deci eu am ramas socat Razz acolo lege si ordine...dak te vad vecinii cu bautura sau tigari si esti underaged suna la politie si te raporteaza

imi pare rau sa iti spun...dar eu am fost in America...si acolo e mai jale decat in Romania...parerea mea...am vazut un cartier plin de prostituate...in fiecare club puteai sa cumperi droage la greu...erau oameni care nici nu stiau sa citeasca...etc...nu e despre cum vezi in filme..ca ii numa miere si lapte...acolo e mai jalnic decat la noi...cel putin in Los Angeles...este...am petrecut 7 luni si sincer sa va spun..nu m-as mai duce acolo Smile lol! lol!
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitimeMar Mar 04, 2008 10:45 pm

toate tarile au parti bune si proaste...depinde de noi sa facem o tara mai buna in care sa traim:)
Sus In jos
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

MesajSubiect: Re: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitimeMier Mar 05, 2008 11:01 pm

se pare ca tu ai uitat in ce tara traim si ce oameni inculti si incapabil populeaza si polueaza in acelasi timp teritoriul tarii noastre... nu cred ca lumea o sa se schimba asa de usor...si nu cred ca se va schimba ceva in urmatorii 10 ani
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitimeJoi Mar 06, 2008 12:53 am

pai cu oameni ca tine care nu cred in asa ceva normal ca nu se schimba.daca vrei sa schimbi ceva fa ceva pentru a schimba.nu da vina pe tara si pe conducatorii ei ci da vina pe persoanele care nu fac nimic pentru a trai mai bine.acuma no offence...nu te cunosc si nush ce fel de persoana esti dar cu asa o gandire nu poti "trai bine".parerea mea e urmatoare: pana cand ajunge generatia noastra sa poata sa faca ceva semnificativ trebuie sa ajutam generatia tanara actuala sa detroneze politicienii fosilizati cum putem noi mai bine.mergeti si votatii pe acestia cand aveti ocazia si sustineti ideile lor pana cand va veti putea sustine propriile idei.romania nu e o tara asa de rea precum pare.trebuie doar sa lupti cu problemele si nu sa fugi de ele.daca toti ar fugi de probleme toate tariile acestei lumi ar fi in haos total.
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Localizare : Petrila :)

MesajSubiect: Re: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitimeJoi Mar 06, 2008 2:38 am

da..au bune si rele...dar America,romanii o vad ca un paradis...Neutral si se inseala amarnic...//noi ii iubim pe americani da` ei ne trimit soldati si tancuri in loc de bani Wink
Sus In jos
mayssera
Sakura
Sakura
mayssera

MesajSubiect: Re: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 1:32 pm

Smile)) cata dreptate are dante..orikum..Romania..kiar imi place tara asta...a tuturor posibilitailor..sh mi s pare k noi avem mai multe sanse ca americanii..adik is multi..d exemplu uite clubu nostru..poate mai is sh altele..suntem care avem cva minte doar k nu ne gasim..tot aud america america cate kestii d vazut d mai stiu eu ce..mare branza kate kestii avem sh noi sh resurse k dak nu ni le furau romanii hraneam toata america pentru 100 d ani..pkat k dacii erau prea beti k s s prinda c s intampla..eh poporu nost sh n mandrim k el
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 2:31 pm

Problema marelui nostru popor roman este ca suntem lenesi!!!Ca am putea face foarte multe dar pe nimeni nu intereseaza si nimeni nu face nimic...si chiar daca exista oameni interesati acestia isi pierd interesul din cauza modului cum sunt educati...trebuie sa vina un timp cand generatia la putere sa schimbe ceva...sa ne afirmam si sa ne valorificam talentele si resursele si asa mai departe...dar daca nu se ridica cineva in picioare si isi pune piciorul in prag cand o sa vina acea vreme?...tot ce putem face este sa incercam oricand avem ocazia...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lege tampita la Roma   Lege tampita la Roma Icon_minitime

Sus In jos

Lege tampita la Roma
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: OFF-TOPIC :: Barfe-
Mergi direct la: