| ce jocuri preferati?....... | |
|
+10arkivasha tzikidusha Cross aneska valalex0507 Zbengosu mesmerized Dante Sephirosu Minu 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Minu Sakura
Mesaje : 19 Data de înscriere : 24/02/2008 Localizare : dupa tufe ,pt trufle
| Subiect: ce jocuri preferati?....... Mar Mar 04, 2008 7:20 pm | |
| am deschis acest subiect deoarece am obs ca aveam ceva gameri in club,me included ............dupa categorie am in jur de 7 locuri preferate: 1<>God of War (toate partile )-consola PS2-gen:Action Adventure 2<>World of Warcraft|Warhammer:age of Reckoning-PC-gen:MMORPG 3<>Warhammer 40K|Starcraft|Warcraft-PC-gen:RTS 4<>Urban Reign-PS2-gen:beat em up 5<>killzone-PS2-gen:FPS 6<>Soulcalibur|Tekken-PS2-gen:3D fighting 7<>Resident Evil(Biohazard)-PS2-gen:Horror Action Adventure | |
|
| |
Sephirosu Sakura
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Mar Mar 04, 2008 8:11 pm | |
| bun deci na...1 la mana la mine ps...niet.. nemtudom si nu!.. asa ca ramane pc...desi as vrea sa joc si god of war dar asta e clasamentu pe pc e cam asa 1 Prince Of Persia trilogy!-nu mai are nevoie de comentarii 2.Lost planet extreme condition-pe langa grafica si chestia cu dinamica personajului mo rupt 3.Crysis-pentru grafica mai mult 4strategie ar fii age of empires singuru ce lam jucat si role play ar fii Mu cam atat | |
|
| |
Dante Sakura
Mesaje : 44 Data de înscriere : 24/02/2008 Localizare : Petrila :)
| |
| |
mesmerized Admin
Mesaje : 40 Data de înscriere : 19/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Mier Mar 05, 2008 6:20 pm | |
| Final Fantasy ) | |
|
| |
Zbengosu Sakura
Mesaje : 48 Data de înscriere : 25/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Mier Mar 05, 2008 10:56 pm | |
| ok sa fac si eu un mic top al jocurilor preferate: <1> Silkroad Online: Un RPG foarte dragut care se refera la ruta de comert a chinezilor <2> Mu Online: Un RPG care are la baza un mit chinez a unui continent disparut <3> God of War: Un joc de actiune in care scopul e sa invingi zeul Razboiului <4>Fable: poate cel mai interesant joc pe care l-am jucat. E total diferit fata de toate celelate. As putea spune ca e un RPG <5>Jade Empire: In sfarsit un joc JAPONEZ care se bazeaza pe tehnicile de lupta japoneze Iron Fist , Legendary Strike etc. Daca aveti ocazia downloadatil si jucati...nu o sa regretati...e un joc foarte usor dar daca vrei sa fie si interesant asculta toata povestea | |
|
| |
valalex0507 Chiyo
Mesaje : 144 Data de înscriere : 24/02/2008 Varsta : 35 Localizare : Lugoj. Timisoara
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Joi Mar 06, 2008 1:05 am | |
| of of decisions decisions...so many games so little time:))
1. Final Fantasy VII si VIII (PSX) - storyline de invidiat in primul rand.in al doilea rand jocurile final fantasy au revolutionat lumea gamingului:) 2.Fifa 2008(PC) - ok recunosc I love football and fifa.Nu are nimic deosebit cum ar fi grafica sau storyline(ma rog daca nu consideri manager mode storyline:)) ) dar placerea de a castiga un meci cu goluri spectaculoase e greu de descris:P 3.Apollo Justice: Ace Attorney(NDS) - un joc genial pentru cei carora le place sa rezolve mistere.va dati seama ca nu are grafica cine stie ce avand in vedere ca e pt nintendo ds dar misterele din joc sunt cu adevarat interesanta.va sugerez la toti un emulator de nds si acest joc:P 4.Max Payne 1 si 2 - sigur toata lumea stie jocurile astea deci nu cred ca mai necesita explicatii...sunt geniale si mai mult nu trebuie spus 5.Prince of Persia Warrior Within,The Two Thrones si Jade Empire - nu puteam sa aleg care imi place mai mult asa ca le-am pus toghether:P | |
|
| |
aneska Kame
Mesaje : 8 Data de înscriere : 27/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Banat!!!
| Subiect: well.... Joi Mar 06, 2008 7:13 pm | |
| Mie imi place sa joc: Prince of Percia - Sands of Time God of War The SimsII Morrowind Baldurs Gates - Shadow's of Amn DiabloII Unreal Tournament Oblivion Black&WhiteI Black&WhiteII Worms IV - Mayhem Overlord Vampire the Masquarade - Bloodlust Mario | |
|
| |
Cross Sakura
Mesaje : 16 Data de înscriere : 26/02/2008 Varsta : 38 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Vin Mar 14, 2008 7:31 pm | |
| 1 World of warcraft 2 Jedi Academy 3 Starwars K.O.T.O.R. (knights of the old republic) 4 Enter the matrix 5 Counter Strike 6 Day of defeat 7 Portal ----> recomand tuturor FPS de gandire and stuff | |
|
| |
Sephirosu Sakura
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Joi Mar 20, 2008 11:29 pm | |
| Cross o singura intrebare nu preferi stilul de combat din jedy academy fata de cel din kotor?..da si btw leam jucat pe amandoua chiar si kotorII si pareea mea e ca daca ar fi fost ci combat mode activ ar fi fost double best game of the year! | |
|
| |
valalex0507 Chiyo
Mesaje : 144 Data de înscriere : 24/02/2008 Varsta : 35 Localizare : Lugoj. Timisoara
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Joi Mar 20, 2008 11:30 pm | |
| ar fi fost interesant sa aiba combat mode-u din jedy academy...dar nah...nu pot fi toate jocurile la fel:Peu zic ca e bine cum e KOTOR. | |
|
| |
Sephirosu Sakura
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Joi Mar 20, 2008 11:32 pm | |
| Da normal un joc genial nu am ce zice! dar stii cum e intrun anume moment ti se urca la cap ptr 2 sec timpu ala in care stai si asteptis a loveasca | |
|
| |
valalex0507 Chiyo
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Joi Mar 20, 2008 11:34 pm | |
| ai si tu dreptate:Pdar nah...sa zicem ca daca s-ar face inca un joc combinat din cele doua ar fi top class:D | |
|
| |
Sephirosu Sakura
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Joi Mar 20, 2008 11:36 pm | |
| indeed! | |
|
| |
Cross Sakura
Mesaje : 16 Data de înscriere : 26/02/2008 Varsta : 38 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Mar Mar 25, 2008 2:45 am | |
| - Sephirosu a scris:
- Cross o singura intrebare nu preferi stilul de combat din jedy academy fata de cel din kotor?..da si btw leam jucat pe amandoua chiar si kotorII si pareea mea e ca daca ar fi fost ci combat mode activ ar fi fost double best game of the year!
My thoughts exactly! movement style din academy cu gameplay din kotor... ar fi fost prea frumos oricum am auzit ca apare in curand urmatorul joc in seria "academy" .... ajteptam sa vedem ce`o sa fie | |
|
| |
tzikidusha Sakura
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Mier Mar 26, 2008 9:28 pm | |
| da .. deci ..facem clasament? buun .. pt mine-i cam asa locul I : MIMA nu-ti trebe joc mai bun cand ai o gasca de oameni si n-ai ce face locul al II - lea : KILLER... cand ai cu cine sa joci locul al III - lea : I'VE NEVER.. l-am descoperit curand, da tot asa, tre sa ai cu cine sa-l joci noo? cand ne jucam ? tre sa mai facem neaparat niste iesiri pt team building | |
|
| |
arkivasha Sakura
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Mier Mar 26, 2008 9:46 pm | |
| Mima super tare daca ai un T-rex in joc,dar ai dreptate e un joc de team building.si cat despre computer games eu votez LineageII,m-am infestat acum 2 ani si nu mi-a mai trecut | |
|
| |
deea Sakura
Mesaje : 13 Data de înscriere : 28/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Vin Mar 28, 2008 10:09 pm | |
| Hmm...nu prea ma joc pe comp Da, killer e ok. Dar cum e I've never..? | |
|
| |
jynx Sayuri
Mesaje : 90 Data de înscriere : 26/03/2008 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Sam Mar 29, 2008 11:38 pm | |
| Problema mea majora e ca eu ma plictisesc repede de jocuri si nici nu prea gasesc much time sa play them (timpu liber mi-l ocup cu anime, citit, oras si dormit,daca mai apuc mai si mananc din cand in cand si ma mai joc ) buuuuut am si eu jocuri care mi-au placut super mult cat m-a tinut Primu ar fi Fable.Din punctu meu de vedere ii the best RPG game (cel putin din cele care le-am jucat eu) poti sa faci o gramada de lucruri care in alte jocuri nu poti (cum ar fi sa omori politia si sa te casatoresti cu barbati - ce am facut doar asa ca sa vad daca merge dupa ce am luat teapa de la 2 tipe care pur si simplu mi-au tocat banii [are deci si credibilitate XD] ) SI are si plot interesant. Mai e darkness within,ceva gen horror cu solving mysteries inbetween si yo-jin-bo care e visual novel (fara hentai in it ) care mi s-a parut distractiv (adica amuzant si mi-a placut ca era totu din perspectiva fetei si nu am putut decat sa ma gandesc ca e un anime la care decizi tu ce are sa urmeze si donno I liked it ) deci asta e top 3 meu | |
|
| |
tzikidusha Sakura
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Lun Mar 31, 2008 1:30 am | |
| la I've never tre sa ai ceva de baut si sa fie destui oameni cu care sa-l joci si sa fie cat de cat sinceri. tre sa spuui o fraza care incepe cu I've never(sau cu nu .. mai pe romaneste)... sa fie cat mai stranjenitoare.. de ex.: n-am folosit niciodata dusul in alte scopuri decat acela de a ma spala na ideea ii ca cine se simte cu musca pe caciula tre sa bea o gura de bere .. sau ce bea si restul o sa-si dea seama ca acel cineva foloseste dusul si pt alte intrebuintari... mda .. si asta tre sa ai cu cine sa-l joci propun sa-l jucam la o urmatoare intalni | |
|
| |
tzikidusha Sakura
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Lun Mar 31, 2008 1:31 am | |
| ... re | |
|
| |
deea Sakura
Mesaje : 13 Data de înscriere : 28/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Mar Apr 01, 2008 11:15 pm | |
| | |
|
| |
jynx Sayuri
Mesaje : 90 Data de înscriere : 26/03/2008 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Mar Apr 29, 2008 11:43 pm | |
| hm pai din genu asta de jocuri imi place clasicul "adevar sau provocare" | |
|
| |
valalex0507 Chiyo
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Mier Apr 30, 2008 12:03 am | |
| adevar sau provocare jynx? i dare you | |
|
| |
Dante Sakura
Mesaje : 44 Data de înscriere : 24/02/2008 Localizare : Petrila :)
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Lun Iun 09, 2008 9:36 pm | |
| | |
|
| |
Kunoichi Sakura
Mesaje : 32 Data de înscriere : 08/06/2008 Varsta : 35 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... Mar Iun 10, 2008 1:27 pm | |
| 1)World of Warcraft 2)World of Warcraft 3)World of Warcraft 4)World of Warcraft 5)World of Warcraft 6)World of Warcraft 7)World of Warcraft 8)World of Warcraft 9)World of Warcraft 10)World of Warcraft Lol nu-s addicted nu am jucat de mult dar e #1 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce jocuri preferati?....... | |
| |
|
| |
| ce jocuri preferati?....... | |
|