8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

ce jocuri preferati?.......

In jos 
+10
arkivasha
tzikidusha
Cross
aneska
valalex0507
Zbengosu
mesmerized
Dante
Sephirosu
Minu
14 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Minu
Sakura
Sakura
Minu

Data de înscriere : 24/02/2008
Localizare : dupa tufe ,pt trufle

ce jocuri preferati?....... Empty
MesajSubiect: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeMar Mar 04, 2008 7:20 pm

am deschis acest subiect deoarece am obs ca aveam ceva gameri in club,me included lol! ............dupa categorie am in jur de 7 locuri preferate:

1<>God of War (toate partile What a Face )-consola PS2-gen:Action Adventure
2<>World of Warcraft|Warhammer:age of Reckoning-PC-gen:MMORPG
3<>Warhammer 40K|Starcraft|Warcraft-PC-gen:RTS
4<>Urban Reign-PS2-gen:beat em up
5<>killzone-PS2-gen:FPS
6<>Soulcalibur|Tekken-PS2-gen:3D fighting
7<>Resident Evil(Biohazard)-PS2-gen:Horror Action Adventure
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

Data de înscriere : 23/02/2008

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeMar Mar 04, 2008 8:11 pm

bun deci na...1 la mana la mine ps...niet.. nemtudom si nu!.. asa ca ramane pc...desi as vrea sa joc si god of war dar asta e
clasamentu pe pc e cam asa
1 Prince Of Persia trilogy!-nu mai are nevoie de comentarii
2.Lost planet extreme condition-pe langa grafica si chestia cu dinamica personajului mo rupt
3.Crysis-pentru grafica mai mult
4strategie ar fii age of empires singuru ce lam jucat
si role play ar fii Mu
cam atat
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Localizare : Petrila :)

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeMar Mar 04, 2008 8:31 pm

Tekken ! lol! lol!
Sus In jos
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeMier Mar 05, 2008 6:20 pm

Final Fantasy Wink)
Sus In jos
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

Data de înscriere : 25/02/2008

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeMier Mar 05, 2008 10:56 pm

ok sa fac si eu un mic top al jocurilor preferate:
<1> Silkroad Online: Un RPG foarte dragut care se refera la ruta de comert a chinezilor
<2> Mu Online: Un RPG care are la baza un mit chinez a unui continent disparut
<3> God of War: Un joc de actiune in care scopul e sa invingi zeul Razboiului
<4>Fable: poate cel mai interesant joc pe care l-am jucat. E total diferit fata de toate celelate. As putea spune ca e un RPG
<5>Jade Empire: In sfarsit un joc JAPONEZ care se bazeaza pe tehnicile de lupta japoneze Iron Fist , Legendary Strike etc. Daca aveti ocazia downloadatil si jucati...nu o sa regretati...e un joc foarte usor dar daca vrei sa fie si interesant asculta toata povestea
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeJoi Mar 06, 2008 1:05 am

of of decisions decisions...so many games so little time:))

1. Final Fantasy VII si VIII (PSX) - storyline de invidiat in primul rand.in al doilea rand jocurile final fantasy au revolutionat lumea gamingului:)
2.Fifa 2008(PC) - ok recunosc I love football and fifa.Nu are nimic deosebit cum ar fi grafica sau storyline(ma rog daca nu consideri manager mode storyline:)) ) dar placerea de a castiga un meci cu goluri spectaculoase e greu de descris:P
3.Apollo Justice: Ace Attorney(NDS) - un joc genial pentru cei carora le place sa rezolve mistere.va dati seama ca nu are grafica cine stie ce avand in vedere ca e pt nintendo ds dar misterele din joc sunt cu adevarat interesanta.va sugerez la toti un emulator de nds si acest joc:P
4.Max Payne 1 si 2 - sigur toata lumea stie jocurile astea deci nu cred ca mai necesita explicatii...sunt geniale si mai mult nu trebuie spus
5.Prince of Persia Warrior Within,The Two Thrones si Jade Empire - nu puteam sa aleg care imi place mai mult asa ca le-am pus toghether:P
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
aneska
Kame
Kame

Data de înscriere : 27/02/2008
Localizare : Banat!!!

MesajSubiect: well....   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeJoi Mar 06, 2008 7:13 pm

Mie imi place sa joc:
Prince of Percia - Sands of Time
God of War
The SimsII
Morrowind
Baldurs Gates - Shadow's of Amn
DiabloII
Unreal Tournament
Oblivion
Black&WhiteI
Black&WhiteII
Worms IV - Mayhem
Overlord
Vampire the Masquarade - Bloodlust
Mario Very Happy
Sus In jos
Cross
Sakura
Sakura
Cross

Data de înscriere : 26/02/2008
Varsta : 38

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeVin Mar 14, 2008 7:31 pm

1 World of warcraft
2 Jedi Academy
3 Starwars K.O.T.O.R. (knights of the old republic)
4 Enter the matrix
5 Counter Strike
6 Day of defeat
7 Portal ----> recomand tuturor Very Happy FPS de gandire and stuff affraid
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeJoi Mar 20, 2008 11:29 pm

Cross o singura intrebare nu preferi stilul de combat din jedy academy fata de cel din kotor?..da si btw leam jucat pe amandoua chiar si kotorII si pareea mea e ca daca ar fi fost ci combat mode activ ar fi fost double best game of the year!
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeJoi Mar 20, 2008 11:30 pm

ar fi fost interesant sa aiba combat mode-u din jedy academy...dar nah...nu pot fi toate jocurile la fel:Peu zic ca e bine cum e KOTOR.
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeJoi Mar 20, 2008 11:32 pm

Da normal un joc genial nu am ce zice! dar stii cum e intrun anume moment ti se urca la cap ptr 2 sec timpu ala in care stai si asteptis a loveasca Razz
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeJoi Mar 20, 2008 11:34 pm

ai si tu dreptate:Pdar nah...sa zicem ca daca s-ar face inca un joc combinat din cele doua ar fi top class:D
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeJoi Mar 20, 2008 11:36 pm

indeed! bounce
Sus In jos
Cross
Sakura
Sakura
Cross

Varsta : 38

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeMar Mar 25, 2008 2:45 am

Sephirosu a scris:
Cross o singura intrebare nu preferi stilul de combat din jedy academy fata de cel din kotor?..da si btw leam jucat pe amandoua chiar si kotorII si pareea mea e ca daca ar fi fost ci combat mode activ ar fi fost double best game of the year!

My thoughts exactly! Very Happy movement style din academy cu gameplay din kotor... ar fi fost prea frumos Very Happy oricum am auzit ca apare in curand urmatorul joc in seria "academy" .... ajteptam sa vedem ce`o sa fie Very Happy
Sus In jos
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeMier Mar 26, 2008 9:28 pm

da .. deci ..facem clasament? buun .. pt mine-i cam asa
locul I : MIMA nu-ti trebe joc mai bun cand ai o gasca de oameni si n-ai
ce face Smile
locul al II - lea : KILLER... cand ai cu cine sa joci Razz
locul al III - lea : I'VE NEVER.. l-am descoperit curand, da tot asa, tre
sa ai cu cine sa-l joci

Very Happy noo? cand ne jucam ? tre sa mai facem neaparat niste iesiri pt team building lol!
Sus In jos
arkivasha
Sakura
Sakura
arkivasha

Data de înscriere : 19/02/2008

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeMier Mar 26, 2008 9:46 pm

Mima lol! super tare daca ai un T-rex in joc,dar ai dreptate e un joc de team building.si cat despre computer games eu votez LineageII,m-am infestat acum 2 ani si nu mi-a mai trecut Twisted Evil
Sus In jos
deea
Sakura
Sakura
deea

Data de înscriere : 28/02/2008

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeVin Mar 28, 2008 10:09 pm

Hmm...nu prea ma joc pe comp Smile
Da, killer e ok. Dar cum e I've never..? Razz
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

Data de înscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 11:38 pm

Problema mea majora e ca eu ma plictisesc repede de jocuri si nici nu prea gasesc much time sa play them (timpu liber mi-l ocup cu anime, citit, oras si dormit,daca mai apuc mai si mananc din cand in cand si ma mai joc Razz )
buuuuut am si eu jocuri care mi-au placut super mult cat m-a tinut Razz
Primu ar fi Fable.Din punctu meu de vedere ii the best RPG game (cel putin din cele care le-am jucat eu) poti sa faci o gramada de lucruri care in alte jocuri nu poti (cum ar fi sa omori politia si sa te casatoresti cu barbati - ce am facut doar asa ca sa vad daca merge dupa ce am luat teapa de la 2 tipe care pur si simplu mi-au tocat banii [are deci si credibilitate XD] ) SI are si plot interesant.
Mai e darkness within,ceva gen horror cu solving mysteries inbetween si yo-jin-bo care e visual novel (fara hentai in it Laughing ) care mi s-a parut distractiv (adica amuzant si mi-a placut ca era totu din perspectiva fetei si nu am putut decat sa ma gandesc ca e un anime la care decizi tu ce are sa urmeze si donno I liked it Razz )
deci asta e top 3 meu Razz
Sus In jos
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeLun Mar 31, 2008 1:30 am

Very Happy la I've never tre sa ai ceva de baut si sa fie destui oameni cu care sa-l joci si sa fie cat de cat sinceri. tre sa spuui o fraza care incepe cu I've never(sau cu nu .. mai pe romaneste)... sa fie cat mai stranjenitoare.. de ex.: n-am folosit niciodata dusul in alte scopuri decat acela de a ma spala lol! na ideea ii ca cine se simte cu musca pe caciula tre sa bea o gura de bere .. sau ce bea si restul o sa-si dea seama ca acel cineva foloseste dusul si pt alte intrebuintari... mda .. si asta tre sa ai cu cine sa-l joci Very Happy propun sa-l jucam la o urmatoare intalni Smile
Sus In jos
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeLun Mar 31, 2008 1:31 am

... re Razz
Sus In jos
deea
Sakura
Sakura
deea

Data de înscriere : 28/02/2008

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeMar Apr 01, 2008 11:15 pm

Aaa da da...stiu:)
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

Data de înscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeMar Apr 29, 2008 11:43 pm

hm pai din genu asta de jocuri imi place clasicul "adevar sau provocare" lol!
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 12:03 am

adevar sau provocare jynx?Razz i dare you
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Localizare : Petrila :)

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeLun Iun 09, 2008 9:36 pm

after so long time i`m back..si vreau sa pun o intrebare...:-s stie careva vreun joc care sa ii semene la Jade Empire Special Edition? :X:X:X:X plsss ;Wink mc anticipat lol! lol! lol!
Sus In jos
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

Data de înscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 1:27 pm

1)World of Warcraft
2)World of Warcraft
3)World of Warcraft
4)World of Warcraft
5)World of Warcraft
6)World of Warcraft
7)World of Warcraft
8)World of Warcraft
9)World of Warcraft
10)World of Warcraft
Lol Razz nu-s addicted nu am jucat de mult dar e #1
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce jocuri preferati?.......   ce jocuri preferati?....... Icon_minitime

Sus In jos

ce jocuri preferati?.......
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: OFF-TOPIC :: Discutii Libere-
Mergi direct la: