8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

povestea celui ce manca furnici

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

Data de înscriere : 26/02/2008

povestea celui ce manca furnici Empty
MesajSubiect: povestea celui ce manca furnici   povestea celui ce manca furnici Icon_minitimeJoi Mar 06, 2008 1:19 am

hai sa facem o poveste, pirat sa vedem ce imaginatie avem fiecare .. da asta-i asa just for fun... . am vb noi sa facem un manga .. da asta mai incolo... pana atunci eu incep o poveste si fiecare poate sa scrie cate putin la ea ... da' nu va puneti sa scrieti romane Very Happy am o rugaminte: nu bagati smile-uri in poveste si incercati sa delimitati textul cumva. eu o sa folosesc bold Very Happy deci...

... a fost odata, in indepartatul tinut al tartarului un fiu de fierar. acesta locuia impreuna cu tatal sau intr-o casa subreda unde aveau si atelierul...toate bune si frumoase numai ca la varsta de 17 ani, baiatul nostru pe nume Ilion a ramas fara par pe cap. se vorbea in sat de o casa blestemata in care, daca intrai, primeai un dar insa ceva iti era luat in schimb. putini au fost cei care s-au aventurat in acea casa .. si aceia au ramas marcati intr-un fel sau altul. unii ramaneau orbi, altii se intorceau taransu-se pe coate, fara picioare. cativa dintre ei au disparut de tot.
toata lumea se ferea de locul acela.. numai Ilion al nostru ... batman.. batman .. ca el se duce.. si s-a dus. ce s-a intamplat acolo numai dumnezeu si Ilion stie. dar a scapat usor... i-au luat parul ( "eh na.... o sa port o peruca" si-a zis) in schimb a primit un dar.....
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Data de înscriere : 24/02/2008
Localizare : Petrila :)

MesajSubiect: Re: povestea celui ce manca furnici   povestea celui ce manca furnici Icon_minitimeJoi Mar 06, 2008 2:46 am

Inainte de toate inceputurile noastre..inainte ca Dumnezeu sa creeze Pamantul..s-a dat o batalie intre Dumnezeu si Diavol...fiecare dispunea de 4 creaturi divine...fiecare din creaturile divine stapanea un element(foc,aer,pamant,apa),creaturile demonului erau foarte foarte hidoase...
creaturile lui Dumnezeu aveau infatisarea oamenilor...toate creaturile aveau un singur scop sa gaseasca talismanul puterii...faurit din toate puteriile zeilor dinaintea tuturor timpurilor...batalia intre Dumnezeu si Diavol s-a dat pentru creearea lumii,in ultima clipa cand s-a dat batalia finala creaturile lui Dumnezeu au gasit talismanul si l-au folosit sa indeparteze toate creaturile Satanei...drept recompensa Dumnezeu a pus oameni pe pamant,facuti dupa asemanarea celor 4.

I tried ...it could be best..but only this ideea i have for the moment ..hope you`l enjoy it >Very Happy< Smile lol! lol! //NU SUNT UN POET PREA BUN !don't kill me :-s lol!
Sus In jos
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

MesajSubiect: Re: povestea celui ce manca furnici   povestea celui ce manca furnici Icon_minitimeJoi Mar 06, 2008 3:02 am

lol! sper ca urmatorul sa lege cumva povestea ta de cea de sus .. ideea era sa continuam povestea. a ta zici ca ii alta , da suna bine... deci urmatorul sa incerce sa lege cele 2 povesti .. sa fie soar una ...
Sus In jos
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

MesajSubiect: Re: povestea celui ce manca furnici   povestea celui ce manca furnici Icon_minitimeJoi Mar 06, 2008 3:07 am

aa.... dumb me .. a ta are inceput, curins si incheiere ... a mea are doar inceputul ... deci urmatorul sa incerce sa continue povestea lui Ilion... fiul fierarului Razz sa vedem ce-o iesi
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Localizare : Petrila :)

MesajSubiect: Re: povestea celui ce manca furnici   povestea celui ce manca furnici Icon_minitimeVin Mar 07, 2008 11:23 pm

iesin Ilion si vazand lunga cale care se intindea in fata lui,miile de oportunitati ale vietii..se gandise sa isi descopere darul care il primise pentru ca inca nu stia care era darul..stia doar ca a dat ceva in schimb...privind in jur vazuse o batranica suparata.Ilion al noustre se dusese la ea si ii spuse:"de ce esti suparata doamna"ea ii raspunse ca fiul sau plecase la razboi si nu se mai intorsese,atunci Ilion ii spuse ca totul va fii bine fiul ei se va intoarce sanatos si nevatamat,iar peste 1 saptamana fiul batranei se intoarse acasa exact asa cum ii promise Ilion.
Darul lui Ilion era sa poate indeplini dorintele oamenilor..dar in afara faptului ca nu avea par mai era un lucru despre care nu stia..a vazut ca poate sa aduca fericirea pe chipul oamenilor dar el nu putea fii fericit si cand aducea fericirea pe chipul cuiva se pierdea cate o parte din el,ceva se rupea in el,dupa un timp dupa ce i-a ajutat pe toti oameni din satul lui Ilion plecase mai departe.Trecusera ani si Ilion a indeplinit multe dorinte,a adus zambetul pe multe chipuri,dar la urechile lui ajunsese vorba ca tatal lui este pe moarte,atunci Ilion fugi repede acasa,sa il ajute pe tatal lui,spunandui ca il v-a vindeca,doar ca trebuie sa isi puna dorinta sa fie vindecat.Tatal sau i-a spus ca daca atunci trebuie sa moara,atunci v-a muri dar totusi ar mai avea o ultima dorinta:Ilion tu esti singurul meu baiat acum esti un barbat,intemeiazati o familie si fii fericit,apoi murise.Ilion vazand ca nu a fost in stare sa isi ajute tatal s-a gandit sa mai faca o calatorie la casa blestemata....

atat mi`a venit in minte,sper sa va placa...mai continuati voi Very Happy
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

MesajSubiect: Re: povestea celui ce manca furnici   povestea celui ce manca furnici Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 3:18 pm

Sa vedem ce-mi concepe mintea:-?Smile)

Ajuns la casa blestemata Ilion nu stia ce sa faca...era nervos pentru ca nu reusise sa-i salveze viata tatalui si intra fulgerator in casa...zbiera din toata inima: "La ce folos ca am ajutat atatea persoane cand cea mai draga persoana mie a murit???Raspunde-mi demonule!!!Din cauza ta!!!Totul e vina ta!!!".Deodata casa incepu sa se cutremure...Incepuse sa racneasca...se auzeau sunete venite din infers...zidurile se roseau...un rosu aprins...Casa prindea viata...Deodata casa a fost absorbita intr-un vartej si de acolo iesi o creatura demonica ce semana cu un foarte cunoscut "Dracu" doar cu mai mult simt al umorului... Vazand pe al nostru Ilion se uita la el si zise..."Tzai drecu nu mai zbiera asa ca trezesti si mortii...pfoai...zi ma ce vrei ca n-am toata ziua...".Eroul nostru era socat...vorbea cu o casa transformata in demon care se parea ca il ia peste picior...(daca se gandea bine nu-l mai mira nimic avand in vedere ce oameni ii scriu povestea).Dracule...tu m-ai blestemat...mi-ai dat puterea sa implinesc dorintele oamenilor...sa-i fac fericiti...si totusi...tatal meu a murit si nu l-am putut salva...si nici pe mine nu ma pot salva...ma pierd incetul cu incetul...voi fi inghitit de intuneric...de ce mi-ai facut una ca asta?".Dracul,fiind morocanos si poate putin mahmur, se uita scurt la el si ii zise: "Muritorule...dupa ce ca ti-am dat puterea sa faci lumea un loc mai bun te mai si plangi?Voi oamenii sunteti cele mai josnice dintre creaturi...te invat eu minte!!!".Zis si facut...demonul batu din palme si omul picase intr-o gaura neagra aparent fara fund...cand isi revenii si se uita in jur isi zise: "Nu cred ca mai sunt in Kansas".Ilion fusese trimis in viitor in secolul 21 cand toata lumea era la picioarele unui singur om...Michael Jackson...Dracul aparu in fata lui si ii spuse..."Lumea aceasta e plina de tristete...nu te vei putea intoarce in timpul tau decat daca poti salva aceasta lume...cum faci asta ramane la latitudinea ta sa decizi...iti las sabia lui Zentsu a carei puteri trebuie sa le descoperi singur...sa vedem cum te descurci...".Instant demonul disparu si il lasa pe Ilion singur intr-o lume despre care nu stia nimic si al carei erou trebuia sa devina.Va reusi Ilion sa salveze lumea in cea mai intunecata ora a ei?
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: povestea celui ce manca furnici   povestea celui ce manca furnici Icon_minitime

Sus In jos

povestea celui ce manca furnici
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: OFF-TOPIC :: Discutii Libere-
Mergi direct la: