8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

doamne da-i sa fie adevarat!!!!!

In jos 
+3
Sephirosu
cosmin.radulescu
tzikidusha
7 participanți
AutorMesaj
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

Data de înscriere : 26/02/2008

doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Empty
MesajSubiect: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeDum Mar 09, 2008 9:54 pm

am auzit zilele trecute la stiri ca vine bon jovi in romania la vara affraid waaaaaaaaaaaaa......sper totusi sa fie adevarat.avem fani pe aici? cineva??? merem? veniti? Very Happy merg si sa stiu ca merg pe jos si colind pana la bucuresti sa fac bani Very Happy
Sus In jos
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti, Romania

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeDum Mar 09, 2008 10:48 pm

tzikidusha a scris:
am auzit zilele trecute la stiri ca vine bon jovi in romania la vara affraid waaaaaaaaaaaaa......sper totusi sa fie adevarat.avem fani pe aici? cineva??? merem? veniti? Very Happy merg si sa stiu ca merg pe jos si colind pana la bucuresti sa fac bani Very Happy
nu stiu unde ai auzit tu asta...eu nu am auzit nimic si crede-ma ca lucrez in domeniu. Daca apare ceva va anunt
Sus In jos
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeJoi Mar 20, 2008 10:26 pm

cosmin.radulescu a scris:
tzikidusha a scris:
nu stiu unde ai auzit tu asta...eu nu am auzit nimic si crede-ma ca lucrez in domeniu. Daca apare ceva va anunt
e oficial Bon Jovi vine in Romania...citez dintr-un articol aparut pe metalhead.ro "Trupa Bon Jovi, care si-a extins turneul european, a inclus in noua serie de concerte si Romania. Grupul american va sustine un spectacol la Bucuresti pe data de 22 iulie"
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

Data de înscriere : 23/02/2008

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeJoi Mar 20, 2008 11:40 pm

legat de bon jovi de vara de verisoaramea si as dori sa mi se confirme.. so anulat concertu metallica de pe undeva de prin iunie iulie ceva e acolo? ca de pe metallhead am pricipit ca vin.. acum cica nu mai dau cu nasu aici...help pls.. ms anticipat
Sus In jos
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeJoi Mar 20, 2008 11:53 pm

Sephirosu a scris:
legat de bon jovi de vara de verisoaramea si as dori sa mi se confirme.. so anulat concertu metallica de pe undeva de prin iunie iulie ceva e acolo? ca de pe metallhead am pricipit ca vin.. acum cica nu mai dau cu nasu aici...help pls.. ms anticipat
ce tine de metallica ii un mare du-te vino...au spus ca vin pe 15 iulie pe urma au anulat...acum cate sapt au spus ca vin pe 26 iulie acum au anulat...din pacate nu se stie nimic sigur, va voi tine la curent Very Happy
Sus In jos
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeVin Mar 21, 2008 6:32 pm

Sephirosu a scris:
ce tine de metallica ii un mare du-te vino...au spus ca vin pe 15 iulie pe urma au anulat...acum cate sapt au spus ca vin pe 26 iulie acum au anulat...din pacate nu se stie nimic sigur, va voi tine la curent Very Happy
vesti bune pentru fanii Metallica, tocmai am vorbit cu un amic de-al meu care lucreaza la Fun Time Productions care mi-a confirmat ca membrii trupei Metallica au semnat un contract cu ei si ca vor concerta la Bucuresti pe 26 iulie, momentan locatia este necunoscuta.
Sus In jos
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeDum Mar 23, 2008 1:31 am

weeeeey .... I knew it!! I knew it!! vezi cosmine draga ca am auzit bine Very Happy deci ...care veniti? cat despre metallica, in 26 nu aveau concert in sofia?
Sus In jos
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeDum Mar 23, 2008 11:28 am

tzikidusha a scris:
weeeeey .... I knew it!! I knew it!! vezi cosmine draga ca am auzit bine Very Happy deci ...care veniti? cat despre metallica, in 26 nu aveau concert in sofia?
pe 25 iulie au concert la Sofia
Sus In jos
mayssera
Sakura
Sakura
mayssera

Data de înscriere : 25/02/2008
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 1:25 pm

da normal k vin la bon jovi:D kiar sh eu vroiam s intreb, auzisem stirea k vine...dci 22 iulie...yuuu tre s n rezervam bilet dragii mei..sau e cnva care poate face mai ieftin..?
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Data de înscriere : 24/02/2008
Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 3:29 pm

Nu stiti nimic de vreun concert Nickelback???Chiar as vrea sa merg la unu si as fi curios daca nu se tine pe undeva prin apropiere...
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Localizare : Petrila :)

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeMier Apr 02, 2008 12:13 pm

Asteptata de catre fani de mai bine de 15 ani, legendara trupa hip-hop CYPRESS HILL va concerta vara aceasta pentru prima data in Romania, in cadrul B’ESTFEST 2008! Organizat de Emag!c Entertainment, festivalul va avea loc in aer liber, la Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie - B’ESTFEST AFTERSHOCK. Cypress Hill este cel de-al saselea nume confirmat pe afisul festivalului, alaturi de Nelly Furtado, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Roisin Murphy (Moloko), si Judas Priest la AFTERSHOCK.

Formata in prezent din B-Real, Sen Dog, DJ Muggs si percutionistul Eric Bobo, Cypress Hill este considerata una dintre cele mai de success trupe hip-hop din lume. ...ooooo da Smile)) lol! lol! lol!
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeMier Apr 02, 2008 3:13 pm

nice nice:Dde ziua mea canta cypress hill:))dedicatie for me:))...:-<i wish i could go...
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeJoi Apr 03, 2008 2:10 pm

Sephirosu a scris:
vesti bune pentru fanii Metallica, tocmai am vorbit cu un amic de-al meu care lucreaza la Fun Time Productions care mi-a confirmat ca membrii trupei Metallica au semnat un contract cu ei si ca vor concerta la Bucuresti pe 26 iulie, momentan locatia este necunoscuta.
o mica schimbare in programul baietilor de la Metallica. Acestia vor concerta pe 23 iulie pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti.
Sus In jos
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeVin Apr 04, 2008 12:12 am

heey ... nu vreti sa facem planuri mai serioase cu cine vine la bon jovi??!!! nu de alta da vara-i scurta si deja pt unii deja incepe sa sa se fagmenteze, fiecare-si face planuri pe unde sa se duca.
deci pt inceput hai sa facem o lista cu cine ar fi interesat sa vina.
rog pe restu' cand isi trec numele pe lista sa-i treca si pe ceilalti.. so Rolling Eyes
1.iasmina
Sus In jos
deea
Sakura
Sakura
deea

Data de înscriere : 28/02/2008

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeLun Apr 07, 2008 8:04 pm

Daca tot e vorba de formatii care vin in Romania la vara...cei de la Iron Maiden au concert in Bucuresti, undeva pe la inceputul lui august din cate am inteles de la un prieten. Din pacate s-au cam dat biletele...
Sus In jos
deea
Sakura
Sakura
deea

Data de înscriere : 28/02/2008

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitimeLun Apr 07, 2008 8:06 pm

De concert Nickelback nu am auzit, dar suna foarte bine Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: doamne da-i sa fie adevarat!!!!!   doamne da-i sa fie adevarat!!!!! Icon_minitime

Sus In jos

doamne da-i sa fie adevarat!!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: OFF-TOPIC :: Barfe-
Mergi direct la: