8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cand apare sezonul 2 din Code Geass?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Timisoara

Cand apare sezonul 2 din Code Geass? Empty
MesajSubiect: Cand apare sezonul 2 din Code Geass?   Cand apare sezonul 2 din Code Geass? Icon_minitimeJoi Mar 13, 2008 12:38 pm

Cei care au vazut Code Geass mai mult ca sigur ca imi inteleg nerabdarea (pt cei care nu l-au vazut: sa va uitati, chiar merita). Deci, stie cineva cand apare?
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Data de înscriere : 24/02/2008
Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

MesajSubiect: Re: Cand apare sezonul 2 din Code Geass?   Cand apare sezonul 2 din Code Geass? Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 2:51 pm

Hello my name is Alex...and I watched Code Geass...I am addicted and I wish to know where i can get my hands on season 2:))
La modul cel mai serios chiar as vrea sa stiu si eu cand apare sezonul 2 so if anyone out there knows please let us junkies know:))
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: Cand apare sezonul 2 din Code Geass?   Cand apare sezonul 2 din Code Geass? Icon_minitimeDum Mar 30, 2008 8:30 pm

Din cate am citit eu recent (pe http://www.designchronicle.com/memento/archives/spring_anime_2008.html)
premiera va fi in 8 aprilie. Abia astept!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cand apare sezonul 2 din Code Geass?   Cand apare sezonul 2 din Code Geass? Icon_minitime

Sus In jos

Cand apare sezonul 2 din Code Geass?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: ANIME :: Anime FAQ-
Mergi direct la: