8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

the mist numa atat

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
mayssera
Sakura
Sakura
mayssera

Data de înscriere : 25/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Timisoara

the mist  numa atat Empty
MesajSubiect: the mist numa atat   the mist  numa atat Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 1:53 pm

the mist  numa atat Mist_p10
un film genial din nou..kam comedie,foarte sarcastic..dci totu e frumos pana apare o furtuna sh apoi s vede o ceatza..bang s vad soldati agitati sh la un moment dat multa lume ramane blokata intr-un supermarket pentru ca ceatza akopera mikul lor orashel..dar din ceatza ies tentacule cam carnivore..noh aia din magazin nu cred c ii cva in ceatza sh fak ei p macho man,mai mor kativa,mai e o una care zice k asta e apokalipsa sh pedeapsa divina sh omoara un soldat kare nu avea nici o vina..foarte nasoala faza..vor s omoare sh bietele personaje principale..dar ele pleaka ...sh observ k is mai multe creatiri p afar nu numa tentacule..niste libelule otravitoare,pterodactili mai mici sh paienjeni cu coada d scorpion..sh pleaka astia sh li s termina benzina...sh hotarask s s omoare k n mai au nici o sansa..dar au 4 gloante sh ei is 5...sh ramane un tip..(dup c omoara un mos sh o baba super d treaba,propriul copil sh o tipa)..sh nu va zik c s intampla..s vedeti filmu..;Wink superb a da sh filmu e dupa stephen king
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Data de înscriere : 24/02/2008
Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

MesajSubiect: Re: the mist numa atat   the mist  numa atat Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 2:54 pm

OK mi-ai captat atentia poate prin faptul ca faci apocalipsa sa arate a caterinca:))sooooo o sa-l piratez cu cea mai mare placere sa ma uit la opera lui stephen king:P
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

Data de înscriere : 26/03/2008
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: the mist numa atat   the mist  numa atat Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 11:55 pm

Trebuie neaparat sa ma uit la film Shocked cu atat mai mult cu cat m-am uitat la the shining si la dreamcatcher si mi-au placut.
Stephen King are un mod ciudat de a scrie,dar imi palce, mai putin momentele alea in care binele invinge in mod ultra ciudat si total in-credibil raul (chiar radeam cu o prietena pe cand am citit rezumatu unei carti dea lui in care era vb de un clovn care omora copiii si rezolvarea putea fi obtinuta doar "prin dragoste".am zis amandoua in cor "He's not bad!He just needs love!" si ca in reclama aia ciudata tot cu clowni "Be my friend.BZZZ" )
In orice caz ajungand iara ontopic ca am deviat putin (mai mult) vreau neaparat sa ma uit la film si thank you for the pic and descriere Razz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: the mist numa atat   the mist  numa atat Icon_minitime

Sus In jos

the mist numa atat
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: OFF-TOPIC :: Discutii Libere-
Mergi direct la: