8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Beyonce & Jay-Z se casatoresc

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 18/02/2008

Beyonce & Jay-Z se casatoresc Empty
MesajSubiect: Beyonce & Jay-Z se casatoresc   Beyonce & Jay-Z se casatoresc Icon_minitimeJoi Apr 03, 2008 12:46 pm

Stateam azi si ma uitam pe site-urile cu barfe despre vedete si am fost izbit in plin de acest titlu "Beyonce si Jay-Z se casatoresc". Faza tare e ca aceasta casatorie este valabila doar 60 de zile ("Beyonce Knowles si rapperul Jay-Z au obtinut o licenta de casatorie valabila 60 de zile") Acestia se vor casatori pe 4 aprilie....adica maine. Very Happy
Sus In jos
https://8thanimeinstinct.forumgratuit.ro
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Data de înscriere : 24/02/2008
Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

MesajSubiect: Re: Beyonce & Jay-Z se casatoresc   Beyonce & Jay-Z se casatoresc Icon_minitimeJoi Apr 03, 2008 6:01 pm

Am auzit si eu de chestia asta...faza e ca nu am inteles de ce ii asa:))si de ce ai nevoie de licenta ca sa te casatoresti...oh well...
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
nemessis
Sakura
Sakura
nemessis

Data de înscriere : 18/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: Beyonce & Jay-Z se casatoresc   Beyonce & Jay-Z se casatoresc Icon_minitimeJoi Apr 03, 2008 7:16 pm

Am citit si eu un articol in care ei numesc toata chestia asta "casatorie de proba" Very Happy
Sus In jos
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti, Romania

MesajSubiect: Re: Beyonce & Jay-Z se casatoresc   Beyonce & Jay-Z se casatoresc Icon_minitimeJoi Apr 03, 2008 9:00 pm

nemessis a scris:
Am citit si eu un articol in care ei numesc toata chestia asta "casatorie de proba" Very Happy
da clar Very Happy dar totusi la ce dracu iti trebuie licenta? Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Beyonce & Jay-Z se casatoresc   Beyonce & Jay-Z se casatoresc Icon_minitime

Sus In jos

Beyonce & Jay-Z se casatoresc
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: OFF-TOPIC :: Barfe-
Mergi direct la: