8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

REPRODUCEREA - Compunerea unui baiat de 9 ani despre reproducere

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Data de înscriere : 24/02/2008
Localizare : Petrila :)

REPRODUCEREA - Compunerea unui baiat de 9 ani despre reproducere Empty
MesajSubiect: REPRODUCEREA - Compunerea unui baiat de 9 ani despre reproducere   REPRODUCEREA - Compunerea unui baiat de 9 ani despre reproducere Icon_minitimeJoi Apr 24, 2008 1:54 pm

Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina.
Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume.
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

MesajSubiect: Re: REPRODUCEREA - Compunerea unui baiat de 9 ani despre reproducere   REPRODUCEREA - Compunerea unui baiat de 9 ani despre reproducere Icon_minitimeMar Mai 06, 2008 10:29 pm

=))))) dumnezeule...generatiile viiotare sunt dezastre pe 2 picioare=)) lol! lol! lol!
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
arkivasha
Sakura
Sakura
arkivasha

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: REPRODUCEREA - Compunerea unui baiat de 9 ani despre reproducere   REPRODUCEREA - Compunerea unui baiat de 9 ani despre reproducere Icon_minitimeVin Mai 09, 2008 8:41 pm

chestia asta e pe bune?God! Shocked Shocked Rolling Eyes
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Localizare : Petrila :)

MesajSubiect: Re: REPRODUCEREA - Compunerea unui baiat de 9 ani despre reproducere   REPRODUCEREA - Compunerea unui baiat de 9 ani despre reproducere Icon_minitimeMier Iun 11, 2008 11:10 am

yep, e pe bune lol! lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: REPRODUCEREA - Compunerea unui baiat de 9 ani despre reproducere   REPRODUCEREA - Compunerea unui baiat de 9 ani despre reproducere Icon_minitime

Sus In jos

REPRODUCEREA - Compunerea unui baiat de 9 ani despre reproducere
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Despre voi!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: OFF-TOPIC :: Funny Stuf-
Mergi direct la: