8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)

In jos 
+8
tzikidusha
mesmerized
Sephirosu
Cross
valalex0507
Zbengosu
cosmin.radulescu
mayssera
12 participanți
AutorMesaj
mayssera
Sakura
Sakura
mayssera

Data de înscriere : 25/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Timisoara

care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Empty
MesajSubiect: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)   care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Icon_minitimeLun Feb 25, 2008 11:39 pm

care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) 11981510
normal ca toamna, nici rece nici cald, numa bine...perfect ahh ploaie sh aer curat... http://www.quizilla.com/users/peachesandraspberries/quizzes/What%20Season%20is%20YOUR%20Season%3F%20(with%20anime%20pics)
Sus In jos
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

Data de înscriere : 19/02/2008
Localizare : Bucuresti, Romania

MesajSubiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)   care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Icon_minitimeLun Feb 25, 2008 11:40 pm

Mie-mi place iarna....nu de alta dar ii singuru anotimp in care pot schia Very Happy
Sus In jos
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

Data de înscriere : 25/02/2008

MesajSubiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)   care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Icon_minitimeMar Feb 26, 2008 12:00 am

Anotimpul meu preferat NU este VARA pentru ca e prea cald.... NU este PRIMAVARA pentru ca e prea mult polen in aer si categoric NU este IARNA deoarece e anotimpul in care lume raceste si est bolnava in general.... deci ajung la concluzi ca anotimpul me preferat este TOAMNA .... anotimpul in care natura se pregateste pentru somnul adanc ce o asteapta in anotimpul ce v-a urma
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Data de înscriere : 24/02/2008
Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

MesajSubiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)   care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Icon_minitimeMar Feb 26, 2008 12:05 am

Eu sincer nu am un anotimp preferat.Poate vara...ce frumos e sa stai vara intins pe iarba si sa admiri stelele...Am fost
asta vara martor al unei ploi de stele superbe..."Live as if you'll die tomorow, Dream as if you'll life forever"
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
Cross
Sakura
Sakura
Cross

Data de înscriere : 26/02/2008
Varsta : 38

MesajSubiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)   care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Icon_minitimeMar Feb 26, 2008 1:41 am

Primavara! sunny nici prea cald, nici prea rece, nici prea gri Smile dar ma simt bine in orice anotimp atata timp cat e NOAPTE! Twisted Evil
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

Data de înscriere : 23/02/2008

MesajSubiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)   care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Icon_minitimeMar Feb 26, 2008 4:18 pm

toate! daca is la munte e totu ok vara in padure si mai tare!
Sus In jos
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

MesajSubiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)   care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Icon_minitimeMar Feb 26, 2008 8:20 pm

primavara (de care se pare ca anul asta o sa am parte anticipat Smile ), nici cald, nici frig, euforie generala, totul e inflorit I love you
Sus In jos
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

Data de înscriere : 26/02/2008

MesajSubiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)   care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Icon_minitimeMar Feb 26, 2008 10:26 pm

mie imi place iarna mult. mi se pare ca oamenii sunt mai calzi si mai apropiati unii altii, decat in oricare alt anotimp. este anotimpul care-l petreci inauntru, cu altii sau cu tine insuti. cat de feerica poate fi imaginea cuiva afundat intr-un fotoliu, cu o carte in mana in fata unui semineu si afara sa ninga..de-abi astept sa vina iarna...din pacate insa-i pe cale de disparitie
Sus In jos
arkivasha
Sakura
Sakura
arkivasha

MesajSubiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)   care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Icon_minitimeJoi Feb 28, 2008 12:16 am

sincer,toate.de ce?
1) primavara totul revine la viata,"anotimpul renasterii",verdeata peste tot,parfumul florilor Very Happy
2) vara la mare,pe plaja dupa ce-am inotat,sa stau tolanita intr-un sezlong cu un cocktail rece langa mne si cu o carte buna in mana ascultnd sunetul valurilor,what could be better?
3)toamna plmbandu-ma prn Padurea Verde pe un covor de funze ruginii,ascultand sunetul ploii si al tunetelor si apoi admirand fulgerele din spatele unei ferestre,la caldura cu o cana de ceai in mana
4)sa schiez de dimineata pana seara,sa stau langa un semineu sa ascult lemnul ars trosnind si afara sa ninga,cat despre privelistea muntilor inzapeziti,mi se par impunatori Very Happy Razz
Sus In jos
MaDa
Kame
Kame

Data de înscriere : 28/02/2008
Localizare : timishoara :X

MesajSubiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)   care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Icon_minitimeJoi Feb 28, 2008 7:04 pm

deci Smile singurul anotimp kre imi place este VARA 8-> evident :X...
why?! because i can Basketball and Sleep ('couse it's hollyday )
si sa merg la shtrand:X si sa ma bronzeez Embarassed

si sa ma plimb prin parc cu rolele...siiiii...sa merg la mare...

[si toamna e ok..si primavara...da iarna nu place la mada delok No pt k e frig tare si zapada..si nu place Razz]
Sus In jos
Minu
Sakura
Sakura
Minu

Data de înscriere : 24/02/2008
Localizare : dupa tufe ,pt trufle

MesajSubiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)   care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Icon_minitimeDum Mar 02, 2008 3:37 am

primavara :nici frig ,nici cald........good Sleep
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

Data de înscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)   care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 10:58 pm

Daca e sa nu luam in considerare vacanta de vara atunci categoric toamna.
Dealtfel si daca am lua in considerare vacanta nu cred ca mi-asi schimba parerea.Imi place privelistea frunzelor cazute care parca alcatuiesc un covor ce nu pare sa se mai termine (cel putin acolo unde maturatorii nu ajung Neutral )
si mirosul din aer si ploaia si absolut totul
Nu cred ca exista un anotimp mai frumos (poate am si o perspectiva subiectiva asupra lucrurilor fiind nascuta in toamna,dar oricum cert e ca imi lace la nebunie Razz )
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)   care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Icon_minitime

Sus In jos

care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Personajul Preferat
» Care vi s-a parut cel mai trist anime?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: OFF-TOPIC :: Discutii Libere-
Mergi direct la: