| care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) | |
|
+8tzikidusha mesmerized Sephirosu Cross valalex0507 Zbengosu cosmin.radulescu mayssera 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
mayssera Sakura
Mesaje : 34 Data de înscriere : 25/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Timisoara
| Subiect: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Lun Feb 25, 2008 11:39 pm | |
| | |
|
| |
cosmin.radulescu Admin
Mesaje : 44 Data de înscriere : 19/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti, Romania
| Subiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Lun Feb 25, 2008 11:40 pm | |
| Mie-mi place iarna....nu de alta dar ii singuru anotimp in care pot schia | |
|
| |
Zbengosu Sakura
Mesaje : 48 Data de înscriere : 25/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Mar Feb 26, 2008 12:00 am | |
| Anotimpul meu preferat NU este VARA pentru ca e prea cald.... NU este PRIMAVARA pentru ca e prea mult polen in aer si categoric NU este IARNA deoarece e anotimpul in care lume raceste si est bolnava in general.... deci ajung la concluzi ca anotimpul me preferat este TOAMNA .... anotimpul in care natura se pregateste pentru somnul adanc ce o asteapta in anotimpul ce v-a urma | |
|
| |
valalex0507 Chiyo
Mesaje : 144 Data de înscriere : 24/02/2008 Varsta : 35 Localizare : Lugoj. Timisoara
| Subiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Mar Feb 26, 2008 12:05 am | |
| Eu sincer nu am un anotimp preferat.Poate vara...ce frumos e sa stai vara intins pe iarba si sa admiri stelele...Am fost asta vara martor al unei ploi de stele superbe..."Live as if you'll die tomorow, Dream as if you'll life forever" | |
|
| |
Cross Sakura
Mesaje : 16 Data de înscriere : 26/02/2008 Varsta : 38 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Mar Feb 26, 2008 1:41 am | |
| Primavara! nici prea cald, nici prea rece, nici prea gri dar ma simt bine in orice anotimp atata timp cat e NOAPTE! | |
|
| |
Sephirosu Sakura
| Subiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Mar Feb 26, 2008 4:18 pm | |
| toate! daca is la munte e totu ok vara in padure si mai tare! | |
|
| |
mesmerized Admin
Mesaje : 40 Data de înscriere : 19/02/2008 Varsta : 34 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Mar Feb 26, 2008 8:20 pm | |
| primavara (de care se pare ca anul asta o sa am parte anticipat ), nici cald, nici frig, euforie generala, totul e inflorit | |
|
| |
tzikidusha Sakura
| Subiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Mar Feb 26, 2008 10:26 pm | |
| mie imi place iarna mult. mi se pare ca oamenii sunt mai calzi si mai apropiati unii altii, decat in oricare alt anotimp. este anotimpul care-l petreci inauntru, cu altii sau cu tine insuti. cat de feerica poate fi imaginea cuiva afundat intr-un fotoliu, cu o carte in mana in fata unui semineu si afara sa ninga..de-abi astept sa vina iarna...din pacate insa-i pe cale de disparitie | |
|
| |
arkivasha Sakura
| Subiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Joi Feb 28, 2008 12:16 am | |
| sincer,toate.de ce? 1) primavara totul revine la viata,"anotimpul renasterii",verdeata peste tot,parfumul florilor 2) vara la mare,pe plaja dupa ce-am inotat,sa stau tolanita intr-un sezlong cu un cocktail rece langa mne si cu o carte buna in mana ascultnd sunetul valurilor,what could be better? 3)toamna plmbandu-ma prn Padurea Verde pe un covor de funze ruginii,ascultand sunetul ploii si al tunetelor si apoi admirand fulgerele din spatele unei ferestre,la caldura cu o cana de ceai in mana 4)sa schiez de dimineata pana seara,sa stau langa un semineu sa ascult lemnul ars trosnind si afara sa ninga,cat despre privelistea muntilor inzapeziti,mi se par impunatori | |
|
| |
MaDa Kame
Mesaje : 5 Data de înscriere : 28/02/2008 Varsta : 34 Localizare : timishoara :X
| Subiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Joi Feb 28, 2008 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Minu Sakura
Mesaje : 19 Data de înscriere : 24/02/2008 Localizare : dupa tufe ,pt trufle
| Subiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Dum Mar 02, 2008 3:37 am | |
| primavara :nici frig ,nici cald........good | |
|
| |
jynx Sayuri
Mesaje : 90 Data de înscriere : 26/03/2008 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) Sam Mar 29, 2008 10:58 pm | |
| Daca e sa nu luam in considerare vacanta de vara atunci categoric toamna. Dealtfel si daca am lua in considerare vacanta nu cred ca mi-asi schimba parerea.Imi place privelistea frunzelor cazute care parca alcatuiesc un covor ce nu pare sa se mai termine (cel putin acolo unde maturatorii nu ajung ) si mirosul din aer si ploaia si absolut totul Nu cred ca exista un anotimp mai frumos (poate am si o perspectiva subiectiva asupra lucrurilor fiind nascuta in toamna,dar oricum cert e ca imi lace la nebunie ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) | |
| |
|
| |
| care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri) | |
|