8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Personajul Preferat

In jos 
+5
Zbengosu
Sephirosu
blue rabbit
mesmerized
valalex0507
9 participanți
AutorMesaj
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Data de înscriere : 24/02/2008
Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

Personajul Preferat Empty
MesajSubiect: Personajul Preferat   Personajul Preferat Icon_minitimeSam Mar 01, 2008 3:30 pm

Ok cred ca merita sa fie o sectiune unde sa spunem fiecare cate ceva despre our favorite anime character:D Ce ne place la el sau ce nu ne place toate cele...

Personajul meu preferat e Naruto...am mai spus ca ma regasesc in personalitatea lui...actionez deseori
din impuls si gandesc mai putin...imi place faptul ca nu a fost niciodata considerat cel mai bun
la nimic si ca vroia sa demonstreze ca poate sa intreaca pe oricine...determinarea lui e de admirat.
I'm into those hero tipes:)).Singurul lucru care nu mi-a placut la el a fost la inceput cand in
timpul academiei incerca sa faca pe idiotul ca sa atraga atentia.In rest e demn de admiratie...
Se lupta mereu pentru prietenii sai si isi pune viata in joc...Reuseste mereu sa se depaseasca
si sa-si depaseasca adversarii...Goku e exact ca si Naruto...in topul meu cei 2 sunt la egalitate:)

MY TOP CHARACTERS:
1.Naruto, Goku
2.Yagamy Light
3.Sumimura Yoshimori
4.Kurosaki Ichigo
5.Dark
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: Personajul Preferat   Personajul Preferat Icon_minitimeDum Mar 02, 2008 12:07 pm

Personajul meu preferat e L (Death Note). Imi place, pe langa inteligenta sa si spiritul de observatie, perseverenta cu care lupta pentru a-si atinge scopurile.

1. L (Death Note)
2. Yami Bakura (Yu-Gi-Oh) Twisted Evil
3. Lelouch (Code Geass)
4. Hei (Darker than Black)
5. Sesshomaru (InuYasha)
Sus In jos
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

MesajSubiect: Re: Personajul Preferat   Personajul Preferat Icon_minitimeDum Mar 02, 2008 12:36 pm

6. Kakashi (naruto)
Sus In jos
blue rabbit
Kame
Kame
blue rabbit

MesajSubiect: Re: Personajul Preferat   Personajul Preferat Icon_minitimeDum Mar 02, 2008 11:16 pm

[b][i]dap mie imi plac Ayumu cu Hiyono din Spiral si Capitanul Tsubasa Razz au caractere speciale ...si un rol deosebit ,,,mai sunt si altii Razz
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

Data de înscriere : 23/02/2008

MesajSubiect: Re: Personajul Preferat   Personajul Preferat Icon_minitimeLun Mar 03, 2008 2:05 am

mesmerized a scris:
Personajul meu preferat e L (Death Note). Imi place, pe langa inteligenta sa si spiritul de observatie, perseverenta cu care lupta pentru a-si atinge scopurile.

1. L (Death Note)
2. Yami Bakura (Yu-Gi-Oh) Twisted Evil
3. Lelouch (Code Geass)
4. Hei (Darker than Black)
5. Sesshomaru (InuYasha)

era clar L...a meu preferat..let me see...is mai multi..hai sa incepem cu DN..cred ca de acolo ar fii ruyk si L..naruto..pot sa zic naruto si kakashi..si neji..dupaia black cat din Black Cat ....clar Ed din fullmetal alchemistsi sa zicem cam atat Razz
Sus In jos
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

Data de înscriere : 25/02/2008

MesajSubiect: Re: Personajul Preferat   Personajul Preferat Icon_minitimeLun Mar 03, 2008 10:02 pm

In cazul meu sunt putin persinaje care imi plac si anume: Naruto Sakura Sasuke ( serialul Naruto) Goku, Majin Buu , Gohan Bulma Cici si [Muten-Rôshi] ( Serialul DB/DBZ/)
Sus In jos
mayssera
Sakura
Sakura
mayssera

MesajSubiect: Re: Personajul Preferat   Personajul Preferat Icon_minitimeDum Mai 04, 2008 8:11 pm

Smile) kam cliseu dar inu-yasha a fost in topul meu mereu..impreuna cu rukia din bleach..asha apoi urmand jeanne din kamikaze kaitou ,pe 3 e the witch din tsubasa chronicle si desigur CC din code geass
Sus In jos
mayssera
Sakura
Sakura
mayssera

MesajSubiect: Re: Personajul Preferat   Personajul Preferat Icon_minitimeDum Mai 04, 2008 8:56 pm

inu Personajul Preferat Scary_10
rukia
Personajul Preferat Bleach10
jeanne
Personajul Preferat Jeanne10
the witch
Personajul Preferat 5banim12
CC
Personajul Preferat Codege10
Sus In jos
Raven19
Kame
Kame
Raven19

Data de înscriere : 04/06/2008

MesajSubiect: Re: Personajul Preferat   Personajul Preferat Icon_minitimeMier Iun 04, 2008 8:12 pm

prefu meu e Vegeta(DBZ;DBGT) ,ma identific cu el pt ca el chiar dak e tare nu ruseste niciodata sa devin cel mai bun
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Localizare : Petrila :)

MesajSubiect: Re: Personajul Preferat   Personajul Preferat Icon_minitimeLun Iun 09, 2008 9:41 pm

Hiei din yu-yu hakusho...intr`un fel ma aseman cu el..face parte din vechea mea viata..mai multe detalii nu pot da sunt in dosarele clasificate Smile) ..hiei dap.... lol! lol!
Sus In jos
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

MesajSubiect: Re: Personajul Preferat   Personajul Preferat Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 10:08 pm

Hiei, e intr-adevar un personaj demn de amintit. Am vazut mare parte din Yu-Yu-Hakusho cu dorinta de a vedea ce se intampla cu el.
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Localizare : Petrila :)

MesajSubiect: Re: Personajul Preferat   Personajul Preferat Icon_minitimeMier Iun 11, 2008 11:12 am

pfff...eu acu vre`un ani era anime+ si era yu-yu hakusho..iar eu fiind plecat to timpul nu apucam sa il vad si nu stiam de unde sa il iau sau sa il vad..in afara de TV...si anul asta l`am gasit pe un torrent complet...a fost Raiul cand l`am gasit 2 zile am stat cu ochii in monitor Wink) si m`am uitat la tot...super tare :X:X:X: lol! lol! lol!
Sus In jos
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

Data de înscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Personajul Preferat   Personajul Preferat Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 3:47 pm

Sasuke Uchiha, Kakashi, Shikamaru, Shino,Naruto, Gaara.. Neji,(Sa-i insir pe toti?Razz din Naruto)
Ichigo, Renji, Byakuya, Kenpachi, Kisuke
Si ca fete....Tsunade, Sakura, TenTen,Rukia, Kukaku, Yoruichi, Tatsuki, Karin(cea din bleach nu naruto Very Happy )

Nu mai stiu Razz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Personajul Preferat   Personajul Preferat Icon_minitime

Sus In jos

Personajul Preferat
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» care e anotimpu preferat?(facem abstractie ca nu mai sunt anotimpuri)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: ANIME :: General Anime-
Mergi direct la: