8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Mancare Japoneza

In jos 
+8
Dante
arkivasha
Sephirosu
valalex0507
mesmerized
aneska
Zbengosu
steve_madass
12 participanți
AutorMesaj
steve_madass
Kame
Kame
steve_madass

Data de înscriere : 25/02/2008
Varsta : 34

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitimeJoi Feb 28, 2008 4:23 pm

Presupun ca cel putin unii dintre voi v-ati uitat la naruto si oare nu v-ati intrebat nici odata cum e sa mananci ramen lol! eu celputin da si am cautat retete dar deja mam saturat Neutral daca aveti propuneri pt altceva feel free to let me know...
Sus In jos
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

Localizare : Timisoara

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Re: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitimeJoi Feb 28, 2008 4:25 pm

daca aveti ocazi va sfatuiesc sa mancati si voi RAMEN....e super....cel putin Steve stie sa-l faca bun....cautati pe net retete si puteti sa gasiti majoritatea ingredientelor in Kaufland...
Sus In jos
aneska
Kame
Kame

Data de înscriere : 27/02/2008
Localizare : Banat!!!

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Re: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitimeVin Feb 29, 2008 11:28 am

Eu am gasit reteta de la Ramen. Am mai facut mancare japoneza, very tasty Laughing
Sus In jos
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

Data de înscriere : 19/02/2008

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Re: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitimeVin Feb 29, 2008 4:35 pm

Zbengosu a scris:
daca aveti ocazi va sfatuiesc sa mancati si voi RAMEN....e super....cel putin Steve stie sa-l faca bun....cautati pe net retete si puteti sa gasiti majoritatea ingredientelor in Kaufland...

ce contine ramen-ul mai exact?
Sus In jos
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Re: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitimeVin Feb 29, 2008 9:23 pm

Ramen-ul e o supa de teitei (noodles) cu legume de tot felul in special morcovi si ciuperci dar poate fi adaptat pentru orice gust! Se mai adauga si praf de CHILI iarasi dupa gust Smile
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Data de înscriere : 24/02/2008
Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Re: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitimeSam Mar 01, 2008 12:12 pm

si miso ramen with lots and lots of porc:)) pig
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

Data de înscriere : 23/02/2008

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Re: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitimeLun Mar 03, 2008 2:15 am

si eu care ziceam zilele trecute ca as vrea sa gust...
Sus In jos
arkivasha
Sakura
Sakura
arkivasha

Data de înscriere : 19/02/2008

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Re: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitimeMar Mar 04, 2008 10:38 pm

alta mancare japoneza taditionala e shushi,dar spre deosebire de ramen ingredientele nu se prea gasesc.eu am vazut in kaufland parca,sau era real,nu mai tin minte.mayssera help! Embarassed in orice caz poate ne punem sa facem odata.singurul lucru care nu mi-o placut a fost nori-ul,alga in care se inveleste orezul. Very Happy
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Data de înscriere : 24/02/2008
Localizare : Petrila :)

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Re: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitimeJoi Apr 10, 2008 8:52 am

sake ! =)) lol!
Sus In jos
sakura
Kame
Kame
sakura

Data de înscriere : 10/04/2008

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Re: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 5:42 pm

daca tot vorbim de bucataria japoneza sa nu uitam de unul dintre alimentele de baza OREZUL Very Happy. alte alimente de baza sunt algele, pestele, taietei, sosul de soia, miso, fructe de mare etc. mancarea japoneza este printre cele mai sanatoase fiind compusa din legume, peste, preparate din soia si miso etc. de aceea Japonia are cea mai scazuta rata a obezitatii. Smile

plus k e si foarte yummy I love you
Sus In jos
Vizz
Kame
Kame
Vizz

Data de înscriere : 15/06/2008
Varsta : 32

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Re: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 1:14 am

eu am mancat noodles facutzi cu nush ce exact dar erau ft buni Very Happy Smile)
Sus In jos
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

Data de înscriere : 08/06/2008

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Re: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 2:15 pm

io nu am mancat nimica da vreau RAMEN RAMEN RAMEN
Sus In jos
NejiLover^^
Sakura
Sakura
NejiLover^^

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Re: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 2:46 pm

Da chiar. E bun?! Very Happy
Sus In jos
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Re: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 10:23 pm

nush da merem la Ichiraku Ramen ca acolo e cel mai bun Razz ne ne ne ne? lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Mancare Japoneza Empty
MesajSubiect: Re: Mancare Japoneza   Mancare Japoneza Icon_minitime

Sus In jos

Mancare Japoneza
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cultura japoneza, obiceiuri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum