8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Top 5 anime.

In jos 
+7
Minu
mesmerized
Sephirosu
Cross
Zbengosu
valalex0507
Anzai
11 participanți
AutorMesaj
Anzai
Kame
Kame
Anzai

Data de înscriere : 24/02/2008

Top 5 anime. Empty
MesajSubiect: Top 5 anime.   Top 5 anime. Icon_minitimeDum Feb 24, 2008 1:14 am

Care dintre seriile vazute v-a impresionat cel mai mult?
Sa va vad topurile. Smile

Al meu:
1. Death Note- Am asteptat 6 luni sa apara primul episod. Am dat de el din greseala pe anidb si summary-ul mi s-a parut foarte interesant. Am luat manga-ul l-am citit tot si am ramas masca. E un anime superb din toate punctele de vedere: Story, OST, grafica, personaje totul e de nota 10.

2. Monster - Realism, germania, "monster" , crime, mister, momente care te lasa Shocked ..... un anime demn de locul 2 in top.

3. Full Metal Alchemist - Una dintre cele mai super story-uri ever in anime. Pe langa asta ma intereseaza tot ce are de a face cu cuvantul "alchemy". As da multe spoilere daca as descrie toate elementele placute, asa ca ma abtzin.

4. Meitantei Conan (Case Closed) - fiind mystery fan ink imi place Conan si are locul 4 in lista mea. Nu are story-line dar nu prea conteaza pentru ca cazurile sunt interesante si aduc aminte de nuvelele cu Sherlock Holmes (and i'm a big fan of those).

5. Gantz - iar psihologic, horror, insa asta are si actiune. Sfarsitul e pe gustul meu.

6. Higurashi No Naku Koro Ni - mystery, crime, horror dar se desfasoara intr-un mod mai "special" care poate fi interpretat diferit de fiecare persoana. Lasa loc pentru imaginatie.
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

Top 5 anime. Empty
MesajSubiect: My Top 10.   Top 5 anime. Icon_minitimeLun Feb 25, 2008 11:55 pm

1. Naruto, Naruto Shippuden - e clar toata lumea il stie si poate ca pare un anime comercial dar eu nu am cum sa nu-l ador.Ma regasesc de
multe ori in Naruto(la o alta scara evident:) ).Zapaceala si agitatia lui ma caracterizeaza si la fel de mult curajul si
faptul ca ma bazez pe instinct si pe sentiment mai mult decat pe ratiune si gandire.Nu am putut citi manga-ul pentru ca
nu suport spoilerele.Cu toate ca pare de multe ori ca deviaza de la subiect, acest anime te captiveaza si astepti cu
nerabdare sa apara urmatorul episod.De soundtrack nici nu mai vorbesc...cu o melodie precum No Regret Life nu poti decat
sa adori anime-ul acesta. NOTA 10+.

2. Death Note - fara doar si poate unul dintre cele mai geniale anime-uri facute vreodata.Cu toate ca numarul de episoade
e mic actiunea te captiveaza in fiecare dintre ele.Aceasta lupta intre genii vorbeste de la sine.Sincer sunt sustinatorul
lui Light chiar daca el era personajul negativ.Ii admir pasiunea de a schimba ceva in lumea asta cu toate ca s-a dus prea
departe.Storyline de nota 10.Grafica nu imi place in mod special dar na e doar un gust:).Oricum Top Ranking.

3.Dragon Ball, Dragon Ball Z - Motivul declansator a pasiunii mele pentru anime.Parerea mea...cine nu a vazut Dragon Ball
nu a trait esenta animeului.E inca un incepator.Ma rog poate sunt putin extremist dar eu asa cred.Acest anime are de toate:
actiune, aventura, comedie, descoperiri socante, chiar si romantism.Nu mai trebuie sa va dau motive sa-l vedeti...
WATCH IT!!!Smile)

4.DNAngel - Cand cautati ceva diferit cu cel mai genial soundtrack dintre toate DNAngel este solutia. Storyline nu e cine
stie ce.Adica in aparenta poveste principala se ascunde alta ceea ce da farmecul animeului.Poate pare copilaros la inceput
dar iti va fura inima dupa un timp.Din pacate e prea scurt pentru gustul meu.(Imi plac animeurile lungi pentru ca nu
suport sa se termine ceva...tot timpul imi inspira nostalgie)

5.Full Metal Alchemist - Nu mai am ce adauga.Anzai a zis tot ce trebuie.In plus si pe mine ma intereseaza tot ce e legat
de alchemy si mi se pare o stiinta extrem de interesanta.Merita sa vedeti anime-ul acesta si sa nu uitati de film care e
continuarea povestii din Anime.

Sorry ca nu ma pot limita la doar 5 anime dar I love them to much:)).

6.Code Geass - Un anime care aproape se ridica la nivelul Death Note.Lupta intre genii se duce de data asta pe Mechs giganti
intr-o lume condusa intr-un mod neagreat de majoritatea locuitorilor ei.Evident ca Japonia e tara unde are loc "marea
revolutie".Dar nu va zic prea multe, descoperiti singuri si va merita suta la suta.

7.Bleach - Un anime destul de clasic dar evolutia incontinua a personajelor nu poate sa nu te capteze in povestea acestui
anime unde creatorul face din rai o ierarhie foarte stricta si subliniaza ideea ca ce faci in viata iti va afecta viata
de dupa moarte.Si faptul ca Ichigo(protagonistul) ii sparge pe toti e cool:)).

8.Rurouni Kenshin - Samurai.Razboaie.Un trecut sumbru.Un om care cauta schimbarea.Grafica geniala si storyline greu de
egalat.

9.Claymore - Daca iti place masacrul iti place Claymore.Mult sange, multe sabii si cel mai tare: femei frumoase care fac
toate astea.Ceea ce demonstreaza inca o data cat de periculoase sunt femeile:)).

10.Elfen Lied - Un anime scurt...dar tulburator. Mai mult decat genial nu pot sa spun.Psihologic,crime,gelozie.Tot pachetul.
Dar prea scurt.
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
Zbengosu
Sakura
Sakura
Zbengosu

Data de înscriere : 25/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Timisoara

Top 5 anime. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 anime.   Top 5 anime. Icon_minitimeMar Feb 26, 2008 12:13 am

TOP 3 ANIME

1. Naruto, Naruto Shippuuden. Cred ca deja lumea s-a plictisit sa auda acest nume dar eu continui sa il repet Very Happy Un serial cu o poveste traditionala la mijloc dar mult prea dezvoltata astfel incat daca nu tii minte anumite detalii o sa te pierzi mai pe la sfrasit . SUNT MARE FAN ASA CA NOTA 10 + de la mine

2. Dragon Ball: Un serial impartit pe trei serii DBZ DBGT, o idee stralucitoare in zilele lui de glorie, DB a acaparat atentia a multor copii din toata lumea. Este un Anime Traditional..printre primele animeuri care au pus baza tuturor animeurilor la care ne uitam noi azi

3. Trinity Blood: Este un serial despre vampiri in general. Acest serial prezinta un concept nou pentru mine...acela de vampiri care se hranesc cu sangele altor vampiri. Serialul este Super si va recomand sa il vedeti are doar 24 episoade
Sus In jos
Cross
Sakura
Sakura
Cross

Data de înscriere : 26/02/2008
Varsta : 39

Top 5 anime. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 anime.   Top 5 anime. Icon_minitimeMar Feb 26, 2008 2:11 am

i`ll keep it short Very Happy
1 Naruto, Naruto Shippuden
2 Death Note
3 Hellsing
4 Blood +
5 Rosario Vampire (18+) lol!
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

Data de înscriere : 23/02/2008

Top 5 anime. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 anime.   Top 5 anime. Icon_minitimeMar Feb 26, 2008 3:39 pm

Ale mele ar trebui sa fie asa:
1FullMetal Alchemist
2Naruto, Shippuden deabia ma mai uit k am citit manga si mi se pare boring
3Avatar:The last airbender desi nu lam terminat are un concept exploatabil
4Death Note poate cel mai psiho/mind anime ever
5Afro Samurai
dar mai is numa ca nu le prea pot ordona sa zic asa..au cam aceasi valoare
Sus In jos
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 34

Top 5 anime. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 anime.   Top 5 anime. Icon_minitimeMar Feb 26, 2008 7:53 pm

ce popular e naruto pe aici

1. Death Note - in viata mea nu am vazut ceva care sa ma impresioneze mai mult. Storyline-ul este intr-adevar inedit si soundtrack-ul la fel Razz.

2. Code Geass (si aici Amina o sa fie de acord cu mine) - celor carora le-a placut Death Note sigur se vor bucura si de Code Geass.

3. Darker than black - grafica e foarte faina, se potriveste cu partea oarecum intunecata a anime-ului. Imi plac fazele in care November 11 face uz de sarcasmul lui.

4. Jyu-Oh-Sei - are foarte multe intorsaturi povestea si ceea ce se te astepti mai putzin (sau deloc) aia se intampla. Aici imi plac foarte mult personajele, in special de Third.

5. Speed Grapher - singurul anime in care imi place cu adevarat de un personaj feminin, si anume de Ginza (desi metodele ei nu sunt chiar ... ortodoxe).
Sus In jos
Sephirosu
Sakura
Sakura
Sephirosu

Data de înscriere : 23/02/2008

Top 5 anime. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 anime.   Top 5 anime. Icon_minitimeLun Mar 10, 2008 11:10 pm

neaparat tre zis so mai adaugat inca unu la topu meu si ala e Gungrave care are unu dintre cele mai bune endinguri ever...un story bun cu un sfarsit superb inseamna un anime reusit
Sus In jos
Minu
Sakura
Sakura
Minu

Localizare : dupa tufe ,pt trufle

Top 5 anime. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 anime.   Top 5 anime. Icon_minitimeJoi Mar 13, 2008 12:26 am

1-Avatar
2-Dragon ball=all What a Face
3-Records of Lodos War
4-Naruto=all
5-Steam boy ..si..Welcome to NHK cheers
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

Data de înscriere : 26/03/2008

Top 5 anime. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 anime   Top 5 anime. Icon_minitimeMar Apr 01, 2008 9:34 pm

1. Death Note - e un anime care trebuie neaparat vazut.Storyline genial si original,personaje complexe,grafica faina si soundtrack superb,what more is there to say? Razz Mi-a placut mai ales ca toate personajele sunt importante intr-un fel sau altu pentru desfasurarea actiunii propriu-zise.Personajele mele preferate au fost fara doar si poate L si Ryuku

2. Ranma½ - primul anime pe care am inceput sa-l urmaresc (exceptand Sailormoon si DBZ la care m-am uitat asa pe sarite la cateva episoade cand era pe TVR2 sau whatever).Plin de comedie,martial arts si romance.Si storyline-ul mi s-a parut interesant cu toate ca nu a fost cine stie ce.Personajele in schimb au fost remarcabile.Fiecare are un caracter propriu, distinct de cel al celorlalte personaje.Chiar daca are un numar mare de episoade trebuie vizionat. Razz

3. Samurai Champloo - un anime care mi-a placut la nebunie,cu samurai, hip-hop, bataie, sange, tot ce vrei.Cam scurt da e si asta un farmec.

4. Ouran High School Host Club - this was the funniest anime I ever watched din punctu meu de vedere (bine poate ranma ½ ii top din punctu asta de vedere,dar doar fiindca are mai multe episoade Razz).AM ras atat de mult mai ales cand gemenii au inceput sa se certe si s-au vopsit.Merita vazut in orice caz Razz

5. Green Green - alt anime care mie mi s-a parut plin de umor,chiar daca ii putin mai pervers decat restu XD Un protagonist simpatic si o droaie de fete diferite.Futaba-chan a fost categoric favorita mea Very Happy eh...Midori (parca asa o chema pe protagonista...) e si ea pe-acolo da parca nu mi s-a parut cine stie ce.Animeul in schimb da lol! trebuie vazut mai ales ca are doar 13 ep Razz (dar poate asta e doar parerea mea lol! )
Sus In jos
blue_rose94
Kame
Kame
blue_rose94

Data de înscriere : 31/03/2008
Varsta : 29

Top 5 anime. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 anime.   Top 5 anime. Icon_minitimeVin Apr 04, 2008 2:07 am

sa incepem...nu ma urati pt ce anime vizionez va rog ce sa fac daca astea mi-au placut cel mai mult^_^
1.Death Note-e un anime foarte dragut si imi place ca reda adevarata fata a lumii iar personajele sunt bine realizate la fel ca povestea si realizarea anime-ului, in plus, lupta dintre Kira si L este foarte interesnata^_^
2.Gravitation-primul meu anime de acest gen(shonen-ai) vazut la tv.Ma impresionat povestea de dragoste care prinde radacini intre celebrul scriitor Yuki Eiri si solistul trupei Bad Luck, Shuichi
3.DNAngel-anime shonan-ai dar nu in intregime.Cea ce ma atras la el au fost personajele si comedia. Un tanar care se transforma in Dark(asa il cheama pe acel inger^_^) se lupta cu un alt baiat cu aceeasi soarta ca el
4.Strawberry Panic-acest anime e un gen yuri dar mia placut tare mult fiindca e bine realizat si povestea de dragoste dintre doua fete e chiar foarte interesanta(asta e, yuri, stiu pare aiurea dar nu e chiar asa^_^)
5.Yu Yu Hakusho-mi-a placut de prima data cand l-am vazut la tv si ma fermecat un anume personaj care ma facut sa ma uit la el, Kurama dar si Botan^_^am sperat ca va fi o relatie de dragoste intre ei dar... asta e
Sus In jos
http://anime-forever4.heavenforum.com/portal.htm
Raven19
Kame
Kame
Raven19

Data de înscriere : 04/06/2008

Top 5 anime. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 anime.   Top 5 anime. Icon_minitimeMier Iun 04, 2008 7:46 pm

1-Utawarerumono:i luv medieval shit ,are story genial si soundtrackul Twisted Evil
2-Death note: scurt dar mega interesant
3-YuYu Hakusho: povestea ma tinut in frau pana la capat
4-Naruto:s-a zis tot ce e de zis
5-Bleach:are farmecul sau chiar dak are momente in care povestea deviaza
6-Claymore:merita vazut, chiar dak stilul de desen nui cine stie ce are o poveste efectiv tare
Sus In jos
Raven19
Kame
Kame
Raven19

Data de înscriere : 04/06/2008

Top 5 anime. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 anime.   Top 5 anime. Icon_minitimeMier Iun 04, 2008 8:02 pm

si unu care nu stiu unde sa il incadrez este genialul(dar scurtul "Hellsing"
Sus In jos
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

Data de înscriere : 08/06/2008

Top 5 anime. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 anime.   Top 5 anime. Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 3:34 pm

1. Naruto tot.. e primul anime ce l-am vazut... si let`s face it the guys are HOT Razz Desi acum devine kinda boring... it`s all worth it when you see them freak out:D Nu-mi prea place ce devine manga acum... dar speram ca se va schimba.
2. Bleach pentru ca e al doilea lol! si seamana cu naruto... again e funny
3. Shaman King... aa.. nush de ce Very Happy a fost OK.

In rest nu am mai vazut decat 2 care nu merita sa le pun aici.... so.. yeah lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Top 5 anime. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 anime.   Top 5 anime. Icon_minitime

Sus In jos

Top 5 anime.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Anime Sugestion
» Cupluri anime/manga
» Care vi s-a parut cel mai trist anime?
» Favorite Anime Song(nu neaparat Titlesong.orice melodie din OST)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: ANIME :: General Anime-
Mergi direct la: