8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cupluri anime/manga

In jos 
+5
nemessis
arkivasha
tzikidusha
Dante
mesmerized
9 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Timisoara

Cupluri anime/manga Empty
MesajSubiect: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeVin Mar 21, 2008 11:05 pm

Ce cuplu dintr-un anime/manga v-a placut cel mai mult si de ce? Printre preferatele mele se numara: Revy&Rock (Black Lagoon), Yashamaru&Hotarubi (Basilisk) si Ritsuka&Soubi (Loveless). Shonen-ai accepted as well. Smile
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Data de înscriere : 24/02/2008
Localizare : Petrila :)

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeSam Mar 22, 2008 7:55 pm

Sousuke&Kaname-->Fullmetal Very Happy
Inuyasha&Kagome-->Inuyasha
Miroku&Sango-->Inuyasha
Yuki&Shuichi-Gravitation
Usagi&Mamoru-Sailor Moon
si nu sunt sigur...daca DBZ e anime..:-s don't shoot i`m new..
Chi Chi&Songoku :X
lol! lol! lol! lol!
Sus In jos
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

Data de înscriere : 26/02/2008

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeDum Mar 23, 2008 1:23 am

yukino si arima (kare kano, kareshi no kanojou)... the best love story ever (nu este vre-un smile cu ceva inimioare? Razz)
Sus In jos
arkivasha
Sakura
Sakura
arkivasha

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeMier Mar 26, 2008 9:18 pm

Inuyasha & Kagome-Inuyasha
Daisuke Niwa & Riku Harada-DNAngel
Archer & Rin Tosaka-Fate/stay night (nu chiar un cuplu,dar s-ar potrivi) Very Happy
Sus In jos
nemessis
Sakura
Sakura
nemessis

Data de înscriere : 18/02/2008

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeJoi Mar 27, 2008 10:50 pm

sincer eu nu am vazut prea multe anime,dar mi-a placut de Haruhi si Tamaki din Ouran High School Host Club Smile
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 2:39 pm

1.Daisuke Niwa & Riku Harada-DNAngel the best couple that ever existed:P
2.Naruto X Sakura :X - Naruto Shippuden
3.Yoshimori Sumimura & Tokine Yukimura - Kekkaishi
4.Ichigo X Rukia - Bleach
5.Kenichi Shirahama X Miu Fūrinji - Kenichi
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

Data de înscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 6:29 pm

1. RanmaXAkane - Ranma ½ (a fost cuplu meu preferat fiind si primul meu anime vazut :X sailormoon nu se pune XD)
2. InuyashaXKikyou - Inuyasha (si cred ca acuma jumatate din forum ma uraste in secret Razz la inceput imi placea foarte mu7lt de kagome dar am mai citit si din manga pe sarite si donno...I like kikyou better chiar daca...well everyone knows Neutral )
3. MitsukiXTakayuki - kimi ga nozomu eien (chiar mi s-a parut un cuplu reusit inca din primele episoade cand nu erau impreuna Very Happy )
4. HaruhiXTamaki - Ouran Hostclub (they had their moments *giggle*)
5. RinXArcher - Fate/stay night (chiar asi fi vrut sa fie cuplu in adevaratul sens al cuvantului Sad )

Special: MisaXLight - Death Note (it was really funny s-o vad pe Misa cu Light,nu s-ar potrivii nicicum si chiar daca Light just used her,tot couple se numeau Razz)
Sus In jos
arkivasha
Sakura
Sakura
arkivasha

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeDum Mar 30, 2008 6:55 pm

inca cineva care imi impartaseste parerea despre Rin & Archer lol!
Sus In jos
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeDum Mar 30, 2008 8:26 pm

jynx ai dreptate in legatura cu Misa si Light, dar si despre Light si Takada se poate spune acelasi lucru (desi nu asa de accentuat ca intre Light si Misa). Cele 2 relatii au fost oarecum asemanatoare inclusiv prin faptul ca ambele (si Misa si Takada) au avut un sfarsit oarecum tragic.
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeDum Mar 30, 2008 11:28 pm

mi se pare si normal arkivasha; cum asi putea sa nu-ti impartasesc parerea despre rin si archer cand rin a fost favorita mea si cand archer se potrivea asa de bine in acel peisaj (oricum dadea si el de banuit chiar daca doar foarte subtil,si daca saber poate dc nu si el? Razz)

in legatura cu takada ai si tu oarecum dreptate mesmerized (exista si varianta mai scurta a numelui ca eu sunt cam lenesa de fel Razz) dar nu deplina.Takada era o tipa destul de inteligenta doar ca s-a lasat condusa de sentimente in momentul cel mai neoportun (dar sa stii ca pe parcursu episoadelor chiar ma intrebam ce sa intamplat cu fata aia dragutza cu care light a iesit doar de ochii lumii,respectiv ai lui L).
totushi din cate tin minte misa mai e inca in viata (sau iara am lapsus Neutral ) si in plus mi s-a parut ca daca light nu ar fi fost asa egocentrist s-ar fi potrivit cu takada Razz (poate doar parerea mea,dar in orice caz relatia lui cu ea nu mi s-a parut funny si nelalocu ei cum a fost in cazullui misa)
Sus In jos
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeLun Mar 31, 2008 4:43 pm

Intr-un fel asa e, poate daca Light ar fi invatat sa chiar tina la cineva, s-ar fi potrivit cu Takada si in nici un caz cu Misa. Oricum, relatia dintre Misa si Light a dat o parte din farmecul anime-ului.
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeLun Mar 31, 2008 4:50 pm

da,ai categoric dreptate.nu stiu dar eu personal cred ca animeul ar fi fost mult mai sumbru si serios fara relatia dintre el si misa.Cat despre Takada,chiar aveam mari asteptari inca de la inceput.Sa ajunga sa fie un anime de genu "girl makes boy realise he's wrong.boy&girl live happy ever after" nu aveam chef si nici asteptare,nu de la Death Note in orice caz,dar chiar speram sa se intample ceva mai aparte intre ei doi chiar daca finalu avea sa ramana la fel.Filmu Death Note mi-a placut (am vazut filmu inainte de anime) si acolo s-a vazut ca tine la ea (nu mai tin minte daca tot asa o chema pe fata)chiar daca...well nu vreau sa spoil dar tot ce pot spune e ca ar fi facut acelasi lucru cu oricine altcineva atata timp cat stia ca el e in pericol (inafara de egoismul asta exagerat chiar mi-a placut de Light ca si caracter,mai ales in perioada cand a revenit la normalitate si nu mai stia ca el e Kira)
Sus In jos
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeJoi Apr 03, 2008 7:59 am

ar mai fi atatea lucruri de spus despre Death Note, dar deja deviem de la subiect. Smile asa ca, ce ar fi sa revenim la cupluri?
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeMar Apr 15, 2008 10:34 pm

da,cupluri Laughing
paaai ar mai fi si ino x shikamaru (chiar nu stiu why I'm not supporting temari Neutral )
and naruto x hinata (fiindca vreau sa cred ca si persoanele timide au trecere nu numai cele guralive si agresive gen sakura XD therefor goooooo hinata XD)

(I'd like to pair temari cu cineva da seems like shika era singuru suitable Crying or Very sad )
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeMar Apr 15, 2008 11:39 pm

temari poate sa faca incest cu kankuro:))nu-s de acord cu naruto X hinata cu toate ca ma regasesc in naruto si nu as alege-o pe sakura:)ce zici totusi de shikamaru si hinata?Very Happy
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeMier Apr 16, 2008 2:57 pm

nu,nu si iar nu Razz ripostez categoric Razz
hinata x naruto
ino x shikamaru si nothing other Mad hm...tem cu neji poate s-ar potrivi (cu toate ca in anime nici vb sa fie asa ceva XD)
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeMier Apr 16, 2008 3:03 pm

want to make a contest out of this too? lol! you know i own you in every other one=))>: D<
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:06 am

nu vreau sa fac competitie ci vreau sa promovez idea de "opusurile se atrag " Razz
deci hinata cu naruto
ino cu shika XD (bine o punem si pe temari here Razz)
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:11 am

nu exista legea asta cu opusurile se atrag decat in fizica:))you like who you like...poate sa fie your oposite sau sa fie a lot like you...you like who you like...stiu ca nu crezi in destin:Pbut how about serendipity?:)nu deviez de la subiect:Panime couples:
Makoto X Sekai
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:14 am

da,acuma ca ti-am atras atentia nu deviezide la subiect
si exact "you like who you like" and I like hinataxnaruto si inoxshika
si sayorixjin cheers
siii...yayaxmoriyami
ow and hikaruxkaoru XD
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:17 am

you like couples...kinky:))Kouta X Chizuru
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:21 am

kazumaxchizuna (gooo incest XDDD)
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:24 am

bloody hell:))you can take that incest and stick it up yours:))cuplurile au o limita...pe care tu nu o stii:))oh well...it's anime...anything's possible...that's why we love it:)
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:25 am

defapt nu am depasit nici o limita din moment ce incest ii ceva destul de des intalnit in anime XD
and what can I do if they're siblings?
they were a couple in the anime so I can see them as one here too!
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:27 am

well nimic nu ma mira la tine:))so fine by me...go incest was it?Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga Icon_minitime

Sus In jos

Cupluri anime/manga
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Top 5 anime.
» Anime Sugestion
» Care vi s-a parut cel mai trist anime?
» Favorite Anime Song(nu neaparat Titlesong.orice melodie din OST)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: ANIME :: General Anime-
Mergi direct la: