8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)

In jos 
+6
cosmin.radulescu
tzikidusha
mesmerized
arkivasha
mayssera
death600
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
AutorMesaj
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Data de înscriere : 24/02/2008
Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 5 Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:05 am

Pai tu ma faci sa ma agit:))well actualy mai nou nu ma prea mai agit...i took your advice:Pbut still it's fun sa ma agit...shows i give a damn bout sth...you should try it:)
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

Data de înscriere : 26/03/2008
Localizare : Timisoara

let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 5 Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:10 am

you know I wont Razz m-am agitat suficient pana acuma and there is no more energie left sa ma mai agit ever in life Razz (sau doar in ocazii fooooarte speciale XD)
eighter way ii mai funny sa watch cum se agita others than sa te agiti singur Razz
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 5 Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:13 am

ii mai funny:Pbuy as the saying goes...live life to the fullest:Pmie imi place sa ma agit si sa show ppl i give a damn about them:Ppoate is mai fraier...but oh well...at least fac ce cred ca e bine...even if it kills me:)
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 5 Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:17 am

and it sure will XD
cat despre asta,si eu ma agit in unele situatii for certain ppl I care for.
dar sunt destul de putini pt care i care si ma fac sa ma agit
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 5 Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:20 am

well macar atat:Pthen leave me be in my everlasting agitation:))well oricum lumea nu merita sa te agiti pentru ea...but since i'm a naruto type care se agita for every person n-am ce face:))i'm a baka but i feel good in my skin:P
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 5 Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:23 am

asta-i baza Razz tu sa te simti bine,screw the rest!
ce gandire egoista Razz ah but bein a naruto guy nu cred ca esti...hm...actually naruto ii cateodata pretty darn selfish XD
the elefant smiley reminds me of something funny XDDD
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 5 Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:25 am

naruto e un usuratoncachi care face ce ii spun sentimentele fara sa gandeasca prea mult:))si is un naruto type trust me...i wonder what the funny thing is:-?Smile) lol!
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 5 Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:27 am

n-am zis ca nu cred ca esti
si the funny thing ii dintr-un joc
joc that I love
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 5 Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:30 am

jynx a scris:
asta-i baza Razz tu sa te simti bine,screw the rest!
ce gandire egoista Razz ah but bein a naruto guy nu cred ca esti...hm...actually naruto ii cateodata pretty darn selfish XD
the elefant smiley reminds me of something funny XDDD

mai ai nevoie de ceva?Smile)scrie acolo clar ca ai zis ca nu crezi ca sunt:))irelevant:Pi am one and i'm going to sleep now:Pbye bye person that ignores me:))it was nice knowing ya:P
Sus In jos
vuko
Kame
Kame
vuko

Data de înscriere : 04/04/2008
Varsta : 36

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 5 Icon_minitimeMar Mai 06, 2008 10:23 pm

@
Sus In jos
http://vukomir.info
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 5 Icon_minitimeMar Mai 06, 2008 10:26 pm

Meh...this game is no fun anymore:))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)
Sus 
Pagina 5 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
 Subiecte similare
-
» Cand apare sezonul 2 din Code Geass?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: OFF-TOPIC :: Funny Stuf-
Mergi direct la: