8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)

In jos 
+6
cosmin.radulescu
tzikidusha
mesmerized
arkivasha
mayssera
death600
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti, Romania

let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Apr 03, 2008 9:23 pm

hai hai nu va jucati Very Happy eu am castigat
Sus In jos
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

Data de înscriere : 26/02/2008

let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Apr 03, 2008 11:23 pm

ce putin dureaza victoria aici!! Very Happy be aware... now it's mine afro
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Data de înscriere : 24/02/2008
Varsta : 35
Localizare : Lugoj. Timisoara

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Apr 04, 2008 12:18 am

you are all looooooosers Twisted Evil the reighn of valalex starts now king
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Apr 04, 2008 12:45 am

valalex0507 a scris:
you are all looooooosers Twisted Evil the reighn of valalex starts now king
hai jos de pe tron .... gata ciocu mic ca eu sunt la putere Very Happy
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Apr 04, 2008 2:12 pm

suntem in secolul XXI si puterea nu prea tine:))exept if I rule:)) king
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

Data de înscriere : 26/03/2008
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Apr 04, 2008 6:30 pm

aia crezi doar tu!nu rule nimeni!eu castig tongue Twisted Evil
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Apr 04, 2008 6:51 pm

the only prize you win is being my queen queen Smile)for i pewn in this game:))i own you all king
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Apr 04, 2008 7:17 pm

keep on dreamin! Evil or Very Mad I ALONE AM THE WINNER AND THUS THE ONLY QUEEN,by myself standing like the king and queen of cheese! Twisted Evil queen king
Sus In jos
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Apr 04, 2008 9:27 pm

jynx a scris:
keep on dreamin! Evil or Very Mad I ALONE AM THE WINNER AND THUS THE ONLY QUEEN,by myself standing like the king and queen of cheese! Twisted Evil queen king
Very Happy nu mai spun nimic...clar am castigat
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Apr 04, 2008 10:21 pm

cosmin.radulescu a scris:
jynx a scris:

ca sa te citez "clar am castigat" Razz
Sus In jos
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Apr 04, 2008 10:36 pm

jynx a scris:
cosmin.radulescu a scris:
jynx a scris:

ca sa te citez "clar am castigat" Razz
tzeapa eu am castigat Razz
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Apr 05, 2008 12:20 am

atatea quotes dar degeaba:))the undisputed heavyweight champion of the woooooorld is VALALEX!!!!!!!!! farao
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Apr 05, 2008 8:28 am

va inselati amandoi!tot eu sunt winnerul bounce Razz
Sus In jos
cosmin.radulescu
Admin
Admin
cosmin.radulescu

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Apr 05, 2008 10:35 am

ba eu is winner Very Happy
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Apr 05, 2008 11:28 am

oh stop fighting the unbeatable...which is me lol!
Sus In jos
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Apr 05, 2008 1:31 pm

pana una alta eu am castigat Twisted Evil
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Apr 05, 2008 1:36 pm

si daca tot suntem acolo...where is my corronation ceremony? lol!
Sus In jos
Dante
Sakura
Sakura
Dante

Localizare : Petrila :)

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Apr 05, 2008 5:30 pm

unde ii recompensa mea ?Very Happy i`m the winner lol! lol! lol!
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Apr 05, 2008 6:27 pm

recompensa consta in onoarea de a ma servi pe mine lol!
Sus In jos
mesmerized
Admin
Admin
mesmerized

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Apr 05, 2008 9:04 pm

sau amandoi pe mine Very Happy
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Apr 05, 2008 9:06 pm

mai degraba toti trei pe mine lol!
dont be sore losers Razz
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeDum Apr 06, 2008 1:50 am

you will never learn...i always get the last laugh lol!
Sus In jos
tzikidusha
Sakura
Sakura
tzikidusha

Data de înscriere : 26/02/2008

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeDum Apr 06, 2008 2:28 am

nu va ma pacaliti singuri afro
Sus In jos
jynx
Sayuri
Sayuri
jynx

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeDum Apr 06, 2008 10:21 am

da...sti vb aia?cine rade la urma se prinde greu Twisted Evil
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitimeDum Apr 06, 2008 10:25 am

da stii vorba aia...I WIN!!! lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)   let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea) - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

let's play a game:P (nu e vb de saw si nici nu e cine stie ce da e bun cand ai chef sa pierzi vremea)
Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cand apare sezonul 2 din Code Geass?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: OFF-TOPIC :: Funny Stuf-
Mergi direct la: