8th Anime Instinct
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8th Anime Instinct

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cupluri anime/manga

In jos 
+5
nemessis
arkivasha
tzikidusha
Dante
mesmerized
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

Data de înscriere : 08/06/2008
Varsta : 35
Localizare : Timisoara

Cupluri anime/manga - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 3:50 pm

valalex0507 a scris:
temari poate sa faca incest cu kankuro:))nu-s de acord cu naruto X hinata cu toate ca ma regasesc in naruto si nu as alege-o pe sakura:)ce zici totusi de shikamaru si hinata?Very Happy

shikamaru hinata ? affraid no way Razz
Shikamru`s mine hands off Razz
Glumeam.. but seriously nu au nimic in comun.. did they even speak to each other?
Sus In jos
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 3:55 pm

Hai sa va zic eu cum sta treaba lol! afro
Glumeam:P
Cam asa

Naruto - Hinata

Sasuke - Sakura (Clar evident Razz )

Tobi/Madara/Obito whatever.. cu .... TONTON lol!

Neji - TenTen..

Shikamaru - Ino sau Temari.. desi incep sa cred ca Ino o sa fie cu Chouji lol!

Gaara.. cu eleva aia pe care nu mai stiu cum o cheama

Tsunade - Jyraia daca nu murea...(spoiler srry) au si fost casatoriti doar

Hinata... (iara..da.) - Kiba si Shino... NU IS DESTULE FETE Razz
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

Data de înscriere : 24/02/2008
Localizare : Lugoj. Timisoara

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 4:04 pm

In nici un caz Naruto cu Hinata...stupid woman nu merita...are si ea un episod in care ii big hero si atat...Naruto X Sakura suta la suta...Sasuke ramane singur si restu is cam corecte...la Hinata o sa fie Kiba,la Ino o sa fie Chouji si la Shikamaru va fi Tenten.In orice caz Naruto si Hinata nu vor fi NICIODATA impreuna Very Happy
Sus In jos
http://dreamer0507.wordpress.com/
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 4:07 pm

valalex0507 a scris:
In nici un caz Naruto cu Hinata...stupid woman nu merita...are si ea un episod in care ii big hero si atat...Naruto X Sakura suta la suta...Sasuke ramane singur si restu is cam corecte...la Hinata o sa fie Kiba,la Ino o sa fie Chouji si la Shikamaru va fi Tenten.In orice caz Naruto si Hinata nu vor fi NICIODATA impreuna Very Happy

Ceee no waaaaaaaaaay tenten si shikamaru nici vorba..
Sa nu vada Neji^^Lover... ca... ii grav:D
Again n-au vorbit.. Neji TenTen clar.. petrec mult timp impreuna training si asa.. e evident..! Doar nu vrei Neji Hinata is rude sa n-aud Very Happy
Sasuke nu ramane singur ,.. pentru ca a fost sg toata viata in cel mai rau caz moare dar daca nu moare nu prea cred k o sa il lase distrus masashi.
Sus In jos
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 4:12 pm

hai ca trebuie sa schimb.. nu pot pune pe .. tobi cu TONTON... ca tonton e dragut TOBI SUCKS... nush cu cine atunci Very Happy
Sus In jos
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 4:15 pm

valalex0507 a scris:
Ce-ai cu fata daca e timida ? Razz
Daca si tu ai avea viata ei probabil si tu ai fi screwed up
Si nu zi de Naruto ca a avut-o mai screwed up Very Happy ca el e different Razz
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 4:23 pm

Sorry de greseala, Shikamaru cu Temari si Tenten cu Neji...(the rush was getting to me:)) )Si da sasuke probabil ca o sa moara...sau ramane singur...in orice caz nobody wants that bastard:))Emokid Smile)
Sus In jos
NejiLover^^
Sakura
Sakura
NejiLover^^

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 4:24 pm

NU! DECI SA NU AUD ASA CEVA! Very Happy

Neji/Tenen ( all time favourite couple and don't you daaaaare say anything about it)

Naruto/Hinata
Sasuke/Sakura....And I'm gonna tell you why: toata seria Naruto, Sakura a plans dupa Sasuke, si acuma dintr-o data sa fie "O wait a sec I'm in love with Naruto, silly me!" ? No way. Doar pentru k Naruto e personajul principal doesnt mean he's going to get the girl!

Si la Hinata e la fel. Tot timpul era moarta dupa Naruto si acuma sa fie cuplata cu altul ( nu k nu mi-ar placea de Kiba sau Shino).

In rest....Shikamaru/Ino/Temari (imi plac ambele cupluri)
Si Kakashi ar trebui sa fie cu cineva,saracutul Very Happy
Sus In jos
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 4:26 pm

valalex0507 a scris:
Sorry de greseala, Shikamaru cu Temari si Tenten cu Neji...(the rush was getting to me:)) )Si da sasuke probabil ca o sa moara...sau ramane singur...in orice caz nobody wants that bastard:))Emokid Smile)

I WANT HIM!
Si nu e emo ffs.... ar fii emo daca s-ar plange toata ziua ca e singur si tocmai ca nu s-a plans.. putina lume stia ce s-a int cu el
And you don`t see him crying or cutting himself:| Urasc cand zice lumea chestia asta... Gaara era mai emo!
Sus In jos
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 4:27 pm

NejiLover^^ a scris:
NU! DECI SA NU AUD ASA CEVA! Very Happy

Neji/Tenen ( all time favourite couple and don't you daaaaare say anything about it)

Naruto/Hinata
Sasuke/Sakura....And I'm gonna tell you why: toata seria Naruto, Sakura a plans dupa Sasuke, si acuma dintr-o data sa fie "O wait a sec I'm in love with Naruto, silly me!" ? No way. Doar pentru k Naruto e personajul principal doesnt mean he's going to get the girl!

Si la Hinata e la fel. Tot timpul era moarta dupa Naruto si acuma sa fie cuplata cu altul ( nu k nu mi-ar placea de Kiba sau Shino).

In rest....Shikamaru/Ino/Temari (imi plac ambele cupluri)
Si Kakashi ar trebui sa fie cu cineva,saracutul Very Happy

Pai daaaaaaaaaaaa
AM vrut sa pun Kakashi Anko da nu il pedepsesc:D
Nush..

Si evident... Sakura a dat prea mult pentru Sasauke ca sa ramana cu Naruto... nu trebuie sa aiba Naruto tot.. Razz
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 4:37 pm

Are you guys anime-noobs?pe bune acu parca nu ati vazut nici un anime pana acu.In 99% din cazuri the main character gets the girl.Naruto e un anime CLASIC and he will be with sakura.Bag mana in foc.Enough with the girly crap ca vezi tu doamne cat o plans Sakura dupa Sasuke si ca va ramane in love with him.Not gonna happen.Si de ce sa fie Hinata cu Naruto doar pt ca e moarta dupa el? El ii mort dupa Sakura,el ii personaju principal, el primeste pe cine vrea.End of Naruto's love story.Kakashi o sa ramana singur pt ca ii prea cool for love and stuff like that.So very predictable.Gaara era mai emo,but he got over it spre deosebire de the "big and strong" Sasuke. "OH i want my revenge" bla bla bla.Ii blocat in trecut si nu stie sa move on.He's weak and emo.Pt ca emo nu inseamna sa te plangi ca esti singur si sa te tai,inseamna si sa-ti bagi in cap idei tampite care sa te faca sa crezi tot felu de tampenii despre adevaratii tai prieteni and so on.But nu mai debitez subiectu asta pentru ca nu-i forum anti-emo.I take anime a bit more serious then I should Smile) but I can't help it. Trust me am trecut prin multe anime-uri and I know how it's gonna be.
Sus In jos
NejiLover^^
Sakura
Sakura
NejiLover^^

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 7:35 pm

Da e adevar in ce spui tu, dar sincer naruto mi se pare nepotrivit pt sakura. he's too imature for her. imi plac mai mult k si friends Very Happy
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 7:47 pm

Imatur da...Nepotrivit deloc...Mie mi se pare ca ar fi perfecti impreuna...se echilibreaza foarte bine,pe cand Hinata l-ar trage in jos...S-ar schimba prea mult si si-ar pierde din farmec...Sakura si cu Naruto merg impreuna foarte bine pt ca pur si simplu ar fi fericiti together:PThink of it in felul urmator...asta ii o poveste clasica, putin deviata, de la friends that realize that they want more(adica Sakura will realize that)
Sus In jos
NejiLover^^
Sakura
Sakura
NejiLover^^

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 8:11 pm

Hahaha...da ar putea fi... dar nush...am impresia k sasuke/sakura prinde mai bine la public si de aia.

you have a thing for sakura?Razz
Sus In jos
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 8:42 pm

hai lasa ca naruto nu prea zice de sakura ... ca vai my love nush ce .. il apuca da mai rar.
Oricum in capu meu se intampla altceva...asa ca.. oricum nu mai imi place naruto... pentru ca deja devine extra plictisitor .
e prea tras de par si filerele ma innebunesc.
o sa se termine super aiurea, numai naruto o sa fie fericit pentru ca vad ca e un ''anime clasic'' asa ziceai nu.. si restu who gives a shit.
Ba e nepotrivit ii prea prost pt sakura Razz No offense imi place Naruto foarte mult da ca sa te si citez.... ar trageo in jos pe Sakura.

pt valalex.
Sus In jos
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 17, 2008 9:06 pm

si ca sa nu ne mai certaaaaam aici degeaba ca nu e un anime despre love triangles lol! its all about the power of friendship Very Happy
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 12:23 am

Well corect n-are sens sa ne certam...still NarutoXSakura e mai dorit de public...just check out cate AMV-uri cu ei is pe youtube,pe langa cate is cu SasukeXSakura...mult mai multe...and nu cred ca ar trage-o in jos pe Sakura...ca ea in afara de medical jutsu ii cam pe langa cu orice.(and yes I have a thing for her din anumite motive de copil mic Smile) )And I'm a Naruto fan pentru ca mi se pare genu de om cum ar trebui sa fie lumea...ma refer la suflet(pt ca sa fim seriosi...nu-l duce mintea prea mult:)) ).So enough arguing over nothing Smile . Sa fie bine si sa fim toti fericiti:P hooray for friendship and anime fans Smile .
Sus In jos
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 9:41 am

is multe cu sakura si sasuke Exclamation Neutral
But anyway lol! yea hooray for the friendship
Sus In jos
NejiLover^^
Sakura
Sakura
NejiLover^^

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 11:41 am

si fanfictions is mai multe cu Sakura/Sasuke Very Happy de 4 ori mai multe decat Naruto/Sakura. Very Happy

dar desigur sa nu ne mai certam Very Happy ( asa ati zis fiecare sa nu ne mai certam si tot am adus cate un motiv de cearta-nu neaparat asa evident- asa k am simtit nevoie sa fac si yo la fel Razz sorry )

Pe bune acuma, imi place si de Naruto si de toti! Very Happy ...mai putin de Tobi acuma (Tobi is a BAAAAAD boy)
Sus In jos
valalex0507
Chiyo
Chiyo
valalex0507

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 12:07 pm

Corect Razz ehough with the arguing Razz nu mai am chef sa contrazic pe toti pt ca oricum fiecare isi mentine parerea Smile) we all love naruto because it's a great anime:P forza naruto Smile)
Sus In jos
Kunoichi
Sakura
Sakura
Kunoichi

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 12:31 pm

true true!
Tobi is NOT a good boy!
LOOOOL Forza NARUTO bounce lol!
Ba da devin boring Sad it`s so not funny.. and whats with kiba`s clothes.. they look like PJ`s (stiu ca nu e topicu aici da nah Very Happy )
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cupluri anime/manga   Cupluri anime/manga - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Cupluri anime/manga
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Top 5 anime.
» Anime Sugestion
» Care vi s-a parut cel mai trist anime?
» Favorite Anime Song(nu neaparat Titlesong.orice melodie din OST)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
8th Anime Instinct :: ANIME :: General Anime-
Mergi direct la: